Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(308)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(308)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • slyVIP3
    RO
    02/12/2020

    Wygląda ładnie. Tylko jeden problem. Skrzydło jest wygięte od dostawy. Bardzo proste do zmontowania, ale naklejki są trudne do założenia.( wystarczy użyć dużo wody).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Fantastyczny produkt w doskonałej cenie! Jedynym problemem była zgięta końcówka lewego skrzydła ze względu na opakowanie Niewłaściwa obsługa przez spedytora. Karton pojawił się jak na zdjęciu Wyglądało na to, że coś bardzo ciężkiego zostało na nim umieszczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Ogólnie dobry samolot. W paczce brakowało dwóch ramion serwotek. Na szczęście mam zapas. Używam akumulatora 1500mah, który ładnie pasuje. Samolot jest łatwy w lataniu, wystarczy proste wykończenie. Silnik ma dobry rozmiar i moc samolotu, nie musiałem iść więcej niż 3/4 przepustnicy. Daję 4 gwiazdki z powodu brakującego ramienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Saber zaskoczył mnie, jak łatwo jest latać. Używam odbiornika 4 kanałów dmx bez żyroskopu i samolotu. Jest bardzo wytrzymały, jak samolot 3D powinien być, i zdolny do latania na małych obszarach. Używa 3 komórki 1300 lipo i ma dużo mocy z czasem lotu do 5 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Kupiłem wersję Kita. Paczka przyszła w ciągu 7 dni (w magazynie UE do kraju UE). Pudełko było w dobrym stanie. Jedyny problem jaki widzę w wersji zestawu to brak tuby klejowej. Szkoda, że nie zawierają kleju z pianki, bo trudno go znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Przepływ zarówno z 2200 3s i 1300 3s, najlepszą opcją jest 1300 3s. W końcu musiałem dodać 4 stopnie na prawo, aby osiągnąć proste wzniesienia. Pochodzę z Mpx Acromaster i wolę go od tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Świetna cena! Świetne wykonanie i świetne do montażu. Świetny samolot z chłodnym obrazem lotu, nadaje się również do większych baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Właśnie wróciłem z pola latającego z tym samolotem. Lata naprawdę dobrze, zamknięty idzie tam gdzie jest cel. 5-6 Minut na 1400 trójkach. C z G może się trochę cofnąć, potrzebuje trochę w dół, gdy jest odwrócona z podanym C G. Nie przeszkadzało z naklejkami, ponieważ były zwijane i bardzo trudne do płaskiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo szybka dostawa. Przybył bez uszkodzeń. Bardzo dobrze zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przesyłka trochę uszkodzona, ale samolot jest w porządku, jeszcze nie testowany, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 253
    • Ft37 490
    • Ft74 756
    • Ft64 092
    • Ft11 348
    • Ft52 801
    • Ft13 842
    • Ft94 589
    • Ft76 474
    • Ft19 621
    • Ft120 904
    • Ft30 238
    • Ft33 076
    • Ft56 752
    • Ft55 532
    • Ft60 085
    • Ft27 056
    • Ft36 260