Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Za dwa tygodnie mam w domu. W dobrym stanie. Brak uszkodzonego pudełka, brak uszkodzonego modelu. Tylko podręcznik był z innego modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    It's really a great plane! I modified it with a 3548 1100 kv engine, an 80 amp esc and a 10 * 7 airscrew tirblade master accessory. it gives him a phenomenal power too much too powerful because this plane glides in the sky like a glider. I did not use the original engine because my batteries in 5000 40c 4s gave too much power (60amp). I advise the original configuration with 3s batteries or for example of 4s 5000 20c maximum. Note that the accessory delivered with the aircraft is not suitable you must choose a 10 * 5 or 10 * 6 CW not CCW. Good: it flies super well slowly and quickly, its landing gear, ultra strong fuselage, powerful original power motor ... Bad: engine not suitable for my batteries, the build is not perfect, it must change the accessory by a CW. https://www.youtube.com/watch?v=iIKtSmTkN4Q

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2017

    banggood вы лучшие!!! прислали мне этого красавчика со скидкой 20% по купону, ещё и EMS ом! самолёт крутой, качественный и походу уже с исправленными ошибками! ещё и колёса смотрите какие положили допоkybntkmyj! 5+++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    arrivato in perfetto stato si presenta molto bene ma manca un tirante per i flap (unica pecca per il momento visto che devo ancora provarlo. Fusoliera da paura molto spazio per qualsiasi tipo di dispositivo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2016

    You must be taking the piss! Instead of this aircraft you sent me a plane that bears no resemblance to the one I ordered and must have been taken fron your damaged stock. Knowing full well it would cost more to send this back to China from the uk. What a bout the refund I've asked for on numerous occasions. Silence silence silence I hope my fellow modellers in th Uk read this. I'll be doing my best to spread the word!. Thanks Bang Good for the chance to leave some feedback..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    horn and push rots no came in the box. Box came smashed!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Stable design, nice look, good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Jestem zadowolony z tego modelu. Lata dobrze, chociaż CG jak podano w instrukcji jest złe. Po kilku eksperymentach ustawiłem go na jakieś 55 mm, 10 mm do przodu miejsca, gdzie powinien być. Ta poprawa ma duże znaczenie. Duże koła balonowe ułatwiają start z nierównego podłoża, a także ułatwiają lądowanie. Zauważ, że ma tendencję, ze względu na linię ciągu, do przechylania nosa w dół podczas startu. Odkryłem, że musisz trzymać się w małej windzie, aby utrzymać poziom nosa, przyspieszyć dość powoli, aż będzie dobrze toczył, a potem dać mu pełną moc do startu. Jeśli to zrobisz, to będzie bardzo gładkie, jeśli po prostu sięgniesz, to położysz to na twarz! Raz w powietrzu nie jest źle. Mój jest obecnie skonfigurowany z lipo 4s 5000mAh wciśniętym tak daleko, jak to możliwe w kadłubie, co wymaga 200 g dodatkowej wagi w nosie, aby uzyskać prawidłowe CG. To pozwoli na ponad 25 minut lotu. Wystarczy co najwyżej pół gazu, żeby poruszać się z tą konfiguracją. Zastąpiłem podawaną RSG na WiFi Aerostar 60A, tak jak lubię, ponieważ są bardzo gładkie, ale dobrze się nadaje na tym, z którym jest dołączony. Można łatwo podwoić lub nawet potroić pojemność baterii do długich lotów, kadłub jest ogromny i ma dużo miejsca w środku. I wszędzie są punkty mocowania kamer. Jestem pod wrażeniem, to standard projektu, którego oczekiwałem od Volantexa, a jedyną złą stroną jest normalny problem, że Banggood nie pakuje takich rzeczy tak dobrze, jak to możliwe. Powiedział, że jest nieuszkodzony, więc nie mogę narzekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Bardzo zadowolony z zakupu, chociaż brakuje jednego pręta i śruby za krótkie, by pasowały do rogi sterowania. Zmodyfikowane, aby pomieścić. Pakowanie i dostawa z Australijskiego Magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Przybyło dzisiaj bez uszkodzeń. Wszystko doskonałe 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 877
    • Ft133 499
    • Ft76 118
    • Ft50 744
    • Ft71 841
    • Ft60 863
    • Ft67 252
    • Ft34 053
    • Ft113 658
    • Ft69 086
    • Ft25 175
    • Ft26 040
    • Ft25 111
    • Ft26 233
    • Ft47 076
    • Ft25 065
    • Ft32 402
    • Ft33 368