Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Kosztowny duży i przestronny model, duże kółka gumowe o średnicy 120 mm, pozwala na start i lądowanie w dowolnym miejscu, może być wyposażony w baterie przez bardzo długi czas lotu i sprzęt FPV. Wysokiej jakości plastikowy kadłub z doskonałym dostępem. Polecam nawet początkujących dla dobrej widoczności modelu ze względu na wielkość i podstępność lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wygląda na to, że wielki produkt świetna cena dostarczane w uk 3 dni ma wskaźnik poziomu na górze skrzydła przypuszczalnie jego znaleźć punkt G jeszcze nie w dół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    It's really a great plane! I modified it with a 3548 1100 kv engine, an 80 amp esc and a 10 * 7 airscrew tirblade master accessory. it gives him a phenomenal power too much too powerful because this plane glides in the sky like a glider. I did not use the original engine because my batteries in 5000 40c 4s gave too much power (60amp). I advise the original configuration with 3s batteries or for example of 4s 5000 20c maximum. Note that the accessory delivered with the aircraft is not suitable you must choose a 10 * 5 or 10 * 6 CW not CCW. Good: it flies super well slowly and quickly, its landing gear, ultra strong fuselage, powerful original power motor ... Bad: engine not suitable for my batteries, the build is not perfect, it must change the accessory by a CW. https://www.youtube.com/watch?v=iIKtSmTkN4Q

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2017

    banggood вы лучшие!!! прислали мне этого красавчика со скидкой 20% по купону, ещё и EMS ом! самолёт крутой, качественный и походу уже с исправленными ошибками! ещё и колёса смотрите какие положили допоkybntkmyj! 5+++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    arrivato in perfetto stato si presenta molto bene ma manca un tirante per i flap (unica pecca per il momento visto che devo ancora provarlo. Fusoliera da paura molto spazio per qualsiasi tipo di dispositivo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2016

    You must be taking the piss! Instead of this aircraft you sent me a plane that bears no resemblance to the one I ordered and must have been taken fron your damaged stock. Knowing full well it would cost more to send this back to China from the uk. What a bout the refund I've asked for on numerous occasions. Silence silence silence I hope my fellow modellers in th Uk read this. I'll be doing my best to spread the word!. Thanks Bang Good for the chance to leave some feedback..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    horn and push rots no came in the box. Box came smashed!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Za dwa tygodnie mam w domu. W dobrym stanie. Brak uszkodzonego pudełka, brak uszkodzonego modelu. Tylko podręcznik był z innego modelu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    Stable design, nice look, good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Got this plane very cheap from the CZ warehouse. Have not build it so far, but the material quality of the plane is top notch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$180.17
    • US$286.34
    • US$190.89
    • US$314.15
    • US$265.64
    • US$169.99
    • US$271.41
    • US$236.76
    • US$119.99
    • US$11.54
    • US$109.19
    • US$72.90
    • US$69.99
    • US$138.59
    • US$43.83
    • US$84.99
    • US$167.46
    • US$49.99