Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(173)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Paczka czekała trochę długo na celnikach w Chinach, ale jest kolejna kwarantanna i nie wyszła. Do Moskwy podróżował jakiś OOO, od Moskwy do Piotra pocztą Rosji. Bardzo się martwiłam - pudełko jest wąskie dwa metry, Volantex nie jest specjalnie wypchany i w podwójnym pudełku nie pakuje, ale wszystko jest nienaruszone, a wgniecenia na epp nawet nie są obecne. Pakiet zawiera wszystko, co powinno być w wersji PNP, że wziąłem. Ludzie, to jest ogromne, wewnątrz wspina się swobodnie 3 szt 4s 5ah dobrze lub po prostu nie zmierzona liczba Lyonów. Zmęczy cię latanie, zanim cała akcja siądzie. Ostrożnie przy wyborze rozmiaru. Nie żałuję, ale po tym, jak Dart był nieco zaskoczony prawdziwym rozmiarem =) na YouTube, wydaje się mniej =)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    To jest „tak" samolot: Tak, dobra jakość, Tak, dobre doświadczenie w lataniu, Tak, dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    Modello arrivato rapidamente, imballo non rovinato, modello ok. Vi è molto spazio per installare fc e tutto quello che serve per fare fpv. I due cavi per i comandi sulle sono doppi e devono essere cambiati. Uno di quelli doppi può essere utilizzato per i flap. È necessario tagliare alcune parti per fare muove bene i flap. A parte questo ottimo modello

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    пришло слегка помятая но самолёт не постродал ,доставка месяц, курьер привез прямо домой,трек номер отслеживается,снял одну звезду из того что упаковка мятая.отправители могли позаботиться о хорошей упаковки.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    I received the electric RC glider Volantex Ranger Pusher in its original box, and inside a black plastic bag. The model is well designed with a pleasant loock. But unfortunately the left front wing was damaged, the flap was deformed, and torn partly because of blows received during transport. Dear Bangood SAV, I think it would be advisable to ship the airplanes or gliders, protecting them with a second, stronger carton, and filling the interior void by foam, or polystyrene flakes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2017

    Can't wait to get this plane in the air. With all the electronics in these planes it is nice to not have to mess with servos and performing basic construction. This plane is also most ready to go out of the box with the exception of your receiver and battery. Box was damaged, but plane seems to be in good condition.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Bardzo proste w lataniu. Dobre wyniki, dużo przestrzeni wewnętrznej. Dobre dla FPV dalekiego zasięgu. Wyposażyłem go w Matek F722 Wing, kamerę Predator 4, wskaźnik prędkości powietrza i GPS Mateka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    Товар соответствует описанию. Коробка была пробита в нескольких местах и сильно помята, но содержимое практически не пострадало.Все в рабочем состоянии, небольшая вмятина на одной консоли. Двигатель, регулятор и сервоприводы работают нормально. Доставка 18 дней. Посылка отслеживалась.Рекомендую товар и продавца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    Have had this plane for a while now, flies very nice and stable, also very resistant to crashes: Flown into multiple trees and bushes whilst practising, a few dents on the wings but the fuselage still looks brand new.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2017

    the product is excellent but the delivery was not good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft62 459
    • Ft88 958
    • Ft87 067
    • Ft93 124
    • Ft37 693
    • Ft28 240
    • Ft10 216
    • Ft106 753
    • Ft64 828
    • Ft77 083
    • Ft33 150
    • Ft35 789
    • Ft28 247
    • Ft24 776
    • Ft4 884
    • Ft27 201
    • Ft26 546
    • Ft39 951