Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2020

    Przyjechał za 2 tygodnie do AUS. Doskonała jakość i wzornictwo. Jest ze wszystkimi przekładniami i drutami. Wszystko, czego potrzebujesz, akumulator silnikowy, nadajnik i sprzęt Fpv. 4s 4000 odpowiada idealnie. Sunnysky 2814 1400KV ze śmigłem 9x6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Kupiłem to jako zestaw. Nałóż te części: silnik 3536 1100kv, 40 amper esc, 8 calowy rekwizyt, 3s 4000 lipo. Dzięki tej konfiguracji latam przez 25 minut i leci świetnie. Następnym krokiem jest umieszczenie sprzętu fpv na pokładzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Przybyli za 2 tygodnie. Uwielbiałem to. Nie ma złamania. Dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Przesyłka dotarła pomyślnie! Przetestuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dzięki sprzedawcy.. Produkt jest w dobrym stanie.. Szybka dostawa..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Otrzymałem rozbitą skrzynkę. Ale na szczęście przedmioty w środku są dobre i na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Zamówił brytyjskie akcje i przyszedł za 4 dni. Darmowa wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2018

    Plane arrived 2 days back however upon checking found that Left aileron was broken but still fixed to the wing using hinges. someone in the assembly line has compromised on the quality. Now you will say why did I mention excellent build quality? That's because Banggood doesn't allow to post comment if the remark is bad. However apart from this one problem the kit really has very good design and overall good build. The Flight controller tray can be taken out using 6 screws for convenience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Do Rosji poszedł firma transportowa trochę więcej niż miesiąc, to uważam za długi dla tego rodzaju dostawy, najważniejsze, że nic nie złamało, w tym samym czasie pudełko jest mocno posiniaczone i uszkodzone tylko jedno skrzydło, wgniecenia, ale można naprawić. Ogólna ocena dostawy negatywna. Inaczej jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    По заведенной традиции ставим много звёзд и пишем горькую правду. Кэшбэк - обман. При оплате происходит перенаправление на промежуточную фирму и деньги уходят непонятно куда, хотя потом и появляются там где надо, но уже без кэшбэка. Заказ шел более 40 дней. По России обычной почтой, какой то фирмой "Реворкер", самым дешёвым отправлением. упаковка в хлам, крылья и стабилизатор повреждены. Не первый раз такая песня, потому знаю, ничего не добиться от этого продавца. делать заказ или нет - думайте сами, Тосно старайтесь избегать доставки Russia direct mail. Всем удачи!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 527
    • Ft23 532
    • Ft25 244
    • Ft21 549
    • Ft50 187
    • Ft94 696
    • Ft64 347
    • Ft29 555
    • Ft134 454
    • Ft65 363
    • Ft33 684
    • Ft7 386
    • Ft23 563
    • Ft57 644
    • Ft44 026
    • Ft24 721
    • Ft46 181
    • Ft1 321