Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Były z połamanymi częściami, wszystkie wewnątrz były podpisane stępki, a stabilizator zbyt zepsuty, silnik wirował z chrupkością. Ale było ubezpieczenie, a Bang sam zwrócił wszystkie koszty! Odzyskałem coś, kupiłem coś, co wydrukowałem ponownie. Mam nadzieję, że wkrótce do lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Najlepszy samolot na świecie. Z pudełka wychodzi idealnie. Winda 12 kliknięć w górę. Szybowanie z wiatrem lub z wiatrem idealne. Tylko lądowanie jest jak marynarz. Przychodzi szybko. Sart z silnikiem, daj 100% gazu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Co za piękny samolot. W oryginalnym pudełku, które zostało lekko uszkodzone z dziurą w środku. Samolot jest nietknięty. Skrzydła główne mają niewiele wsuniętych miejsc, ale nic poważnego, co miałoby wpływ na lot. Łatwy do złożenia (Przestrzegaj kroków w Biblii/manual) Jest duży i piękny. Skrzydła główne są ładne i sztywne. Ma dużo miejsca na elektronikę. Będzie dodawać tablicę i Inav z GPS. Za taką cenę, myślę, że warto. Jestem pod wrażeniem, Volantex! Widoczne wystarczająco łatwe dla linii wzroku "Latający. W przypadku FPV? (pol.). Będę musiał wrócić później, jak skończę projekt i zrobię dziewiczy ;) Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Pudło trochę marudne przy dostawie, towar cały. Nowy utwór bez śladu. Dostarczone w 1,5 miesiąca. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Produkt dotarł doskonały Długo to trwało. Jednak przedmiot dotarł w idealnym stanie. Złożyć całość w około 2 godziny i zainstalować Mateka f405 również z Bangood. Ucieczka, gdy pogoda jest idealna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Przybył w ciągu jednego tygodnia!! Paczka w idealnym stanie nic nie straciła.. Pomalowany i gotowy do lotu dzięki Banggood 👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Bardzo szybka dostawa, to mój pierwszy samolot i czekam na kontroler i baterię z ładowarką. Rozumiem, że nie jestem dobrym samolotem dla nowicjuszy. Inaczej wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Jedna część została uszkodzona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Długi czas oczekiwania, ale w końcu to mam! Paczka wiele wycierpiała, ale samolot przeżył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Ładny i wysokiej jakości samolot elektryczny. Szybkie składanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 024
    • Ft31 502
    • Ft33 682
    • Ft49 716
    • Ft33 495
    • Ft82 864
    • Ft58 280
    • Ft42 850
    • Ft29 908
    • Ft81 453
    • Ft24 422
    • Ft14 368
    • Ft34 906
    • Ft21 368
    • Ft25 341
    • Ft21 368
    • Ft26 226
    • Ft16 984