Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 17/07/2020

    Paczka dotarła w tym tygodniu i zajęła około 4 tygodnie od momentu przyjęcia. Pudełko miało małe uszkodzenie wody, ale na szczęście zawartość była sucha. Rozpakowując, odkryłem, że główny kadłub ma jakieś uszkodzenia, co wygląda na to, że Packer jest nadgorliwy i wydłuba teren przed kokpitem, który widać na zdjęciu. Część farby jest również cienka na opuszkach skrzydeł. Poza tym wygląda dobrze. Jeszcze jej nie zebrałem, ale nie mogę się doczekać, by to zrobić i zabrać ją na dziewiczy lot. Zamówiłem też dwa śmigła zastępcze, więc teraz mam cztery, bo wierzę, że mają tendencję do łamania. Potrzebuję dodatkowych baterii, ponieważ jest tylko jeden, więc potrzebujemy więcej zapasowych do tego modelu. Wczesne wskazania są dość pozytywne.

    Komentarze (2)
  • 18/08/2020

    Drogi sprzedawca n banggood. Otrzymuję przedmiot w reklamie. Naprawdę zadowolony. To mój pierwszy rozkaz. Powtórzę rozkaz. Zaufany sprzedawca. Gorąco polecam. Ładne opakowanie.

    Komentarze
  • 04/02/2021

    Niesamowity samolot i całkiem łatwy do złożenia. Instrukcje mogą być bardziej jasne, jakie śruby idą gdzie. Sam samolot miał lekkie uszkodzenia prosto z pudełka, złamany ster, uszkodzony spinacz, farbę, uszkodzenie kadłuba. Nie zbyt masywne problemy, ale nadal trochę rozczarowujące. Ale samolot leci świetnie!

    Komentarze
  • 24/11/2020

    Otrzymaliśmy dziś samolot RC. Mamy problem z baterią, to jest to, co uważam za złe. Naładowałem dziś baterię komputerem, dopóki jagnię kontroli kart nie zepsuło, ale wciąż nie mamy Abla, by obrabować samolot z nadajnikiem zdalnego sterowania. Wygląda na to, że odbiornik nie otrzymuje żadnej mocy z baterii. Jutro postaram się kupić ładowacz USB, mając nadzieję rozwiązać problem.

    Komentarze (2)
  • 31/03/2021

    Długa wysyłka po 54 dniach w końcu ją dostała.

    Komentarze
  • 06/02/2021

    Dobrze przybył, i wszystko wygląda bardzo dobrze, 😊

    Komentarze (1)
  • 26/11/2020

    W międzyczasie dotarł nietknięty, pudełko jest w idealnym stanie

    Komentarze
  • 16/07/2020

    Doskonała jakość, przyszedł bardzo szybko dobry rozmiar nie bardzo duży, ale nie tak mały, bardziej stabilny niż 40cm wercion

    Komentarze
  • 20/07/2020

    Ładny samolot, byłem trochę sceptykiem. Świetnie wygląda! Wszystko zawiera baterię.

    Komentarze
  • 12/05/2021

    Złożyłem zamówienie 11/04/2021 i otrzymałem je dzisiaj, 12/05/2021 Właśnie rozpakowałem i sprawdziłem zawartość - wygląda dobrze Dziękuję!

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26,116
    • Ft22,010
    • Ft23,475
    • Ft46,926
    • Ft93,908
    • Ft64,267
    • Ft23,742
    • Ft38,148
    • Ft32,690
    • Ft31,105
    • Ft68,845
    • Ft73,338
    • Ft38,148
    • Ft20,616
    • Ft46,926
    • Ft19,366
    • Ft14,571
    • Ft3,225