Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(217)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(217)
    • 5 Star(200)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Idealna transakcja, jestem używany na tym z Banggood 👌😊 Bardzo szybka dostawa, paczka dotarła w doskonałym stanie. Szybowiec jest zakładany w 2,5 godziny, w większości czas na odpowiednie naklejki na części. Idealnie pasuje, łatwo się zbiera. Czekam na dziewiczy lot. Dzięki bang dobrze, idź tędy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Post order, my enquires about the product were answered quickly and professionally. Delivery from shipping being confirmed took less than a week. The packaging was done well and the product box was unmarked. Thanks to the couriers! The glider looks great and is packed well inside the box with the wings, vertical and horizontal stabilizer and fuselage all packed and protected within the packaging. Overall - very impressed and will definitely order from this organisation again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jest to świetny produkt przez volantex mam wersję pchacza i jest bardzo zabawne to jest nic poza moim statkiem FPV. A ten samolot, Phoenix V2 to mój samolot termiczny, ponieważ głównie latam szybowcami i kamerami. Uwielbiam ten samolot. Latam radiostacją według horyzontu. Załaduję go wario wysokościomierzem i stroboskopami wartymi swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Paczka wygląda świetnie. Stan idealny, 👍🏻👍🏻👍🏻💪💪💪✈️✈️✈️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Przybył do AU z magazynu CN w około 10 dni, co było lepsze niż oczekiwano! Niestety pudełko miało dużą dziurę w plastiku i głównym kartonie. Część wygląda na to, że wypadła albo została zabrana... bardzo rozczarowująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Szybka wysyłka, doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Przyszedł tylko dwa tygodnie i w dobrym stanie nie uszkodził żadnego, dzięki Bogu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Przedmiot został wysłany w odpowiednim czasie, a stan był naprawdę dobry, nie mogę się doczekać, aby dostać go w powietrze.(Australia)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Bardzo szybka wysyłka i wszystko sprawdza się bez uszkodzeń. Widziałem tę muchę w moim klubie i musiałem ją mieć! IMO, świetna cena i BANG za dolara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybyło sprawdzone teraz tylko do montażu, na pierwszy rzut oka wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 692
    • Ft84 988
    • Ft63 008
    • Ft60 443
    • Ft21 022
    • Ft20 385
    • Ft4 778
    • Ft21 022
    • Ft36 577
    • Ft76 451
    • Ft23 889
    • Ft22 933
    • Ft40 135
    • Ft14 001
    • Ft27 335
    • Ft24 526
    • Ft14 332
    • Ft95 564