Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(566)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(566)
    • 5 Star(523)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Bardzo elegancki szybowiec. 5 kanałów. Klapy nie są potrzebne do startu, ale pomogą spowolnić lądowanie. Jego system zasilania jest odpowiedni, ale nie spodziewaj się niczego więcej niż delikatnego wspinania się na baterie 3s. Skrzydła rozchodzą się bardzo łatwo do transportu, ale może to być fiddly wbijanie klapy i połączenia aileron w kadłub w polu. Poszerz dziury dla tych kabli, a życie jest lepsze, gdy ją podstawiasz. Duża wartość i dobry samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    To trwało prawie miesiąc zanim został dostarczony do mnie, ale to ok, ponieważ paczka jest bezpieczna i kompletna, dzięki Banggood i kurierowi ( NINJAVAN )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Absolutnie piękny szybowiec i niesamowite wykończenie. Wiedziałem, co to jest długość 8 stóp, ale i tak zaskoczyło mnie, kiedy to zostało złożone. Mimo, że kocham wygląd i uczucie tego samolotu/szybowca było kilka drobnych problemów podczas montażu, 1: instrukcje, w których dość niejasne i kilka kroków było moim zdaniem w złym kierunku, ale oczywiście nie ma znaczenia. 2: Miałem wszystkie części do skompletowania oprócz 9 ramion i tylko 3 z nich były pojedyncze ramiona, a reszta była podwójna, więc musiałem je wyciąć i wydrążyć otwory, aby pręty pasowały. 3: Niektóre kable serwo były bardzo krótkie, powodując bardzo sztywne części, a inne bardzo długo powodowały niezgrabne karmienie nadmiaru drutu przez dziury lub w otworach serwo. 4: koronawirus jest szokująco słaby, małe pęknięcia od razu po usunięciu go więc będzie już musiał kupić zapasowe, jeśli to możliwe. 5:1 spinacze/rozpinacze skrzydeł bardzo łatwo, ale z drugim skrzydłom muszę walczyć, ponieważ zamek jest kilka mm dalej niż z drugiej strony. Żaden z powyższych problemów nie jest ważniejszy, a teraz jest zbudowany, nie widzę powodu, dla którego muszę to powtórzyć, ale pomyślałem, że wymienię je dla innych korzyści. Panna wciąż przyszła, więc opinia może się zmienić, jak to jest miłe. Zdecydowanie jest piękny ptak, choć z pięknym gładkim wykończeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Pięć dni temu dostałem Volantex ASW. Maska kabinowa uszkodzona. Żądanie od razu po otrzymaniu. Na razie nie odpowiada. Jeśli nie dostanę zastępstwa, nic tu nie kupię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Cool Glider, wszystko było doskonałe obejmują bardzo szybkie wysyłkę do Niemiec z sklepu UE!! Kupiliśmy drugi później dla mojego syna! Bardzo dobra Obsługa, także jeśli masz jakieś problemy, są bardzo przyjazne dla Klienta i pomagają bardzo szybko. To jest to, co nam tu czasami brakuje w niemieckich spółkach do zarządzania.........nadal i zapłacić dobre wynagrodzenia do bardzo przyjaznych rzeczy sprzedaży, że jesteś Inwestycje Dla przyszłości i nie tylko liczby :-) Pozdrawiam zespół ojca i syna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Szczerze mówiąc, trochę się martwiłem o to, w jakim stanie zostanie dostarczona. Ale za cenę, którą zapłaciłem, wcale nie jest tak źle. Drobne wgniecenia na jednym skrzydle i potłuczone szkło. (Miałem ubezpieczenie więc, może warto zadać pytanie). Dostarczone osobiście w bardzo krótkim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Ładny produkt. Rzeczywistość jest mniejsza niż oczekiwano. Bix trochę uszkodzony, tak jak kilka części. Opakowania czy mógłby poprawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Skrzynka dotarła rozwalona. Ster został odseparowany od pionowego stabilizatora. Całe szczęście, reszta części nie ucierpiała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Samolot jest w porządku. Zmieniłam mocowanie, bez śrub. Zrobiłem nakrywki na skrzydłach, tylko po to, by je chronić. Ta okładka to odciski 3D. Ogólnie bardzo dobry samolot, za te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dobrze spakowane,szybka wysyłka, bardzo fajnie to wygląda.Dobre spasowanie,polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 639
    • Ft61 266
    • Ft88 007
    • Ft3 714
    • Ft30 343
    • Ft34 070
    • Ft21 103
    • Ft7 868
    • Ft123 068
    • Ft92 616
    • Ft23 538
    • Ft25 960
    • Ft26 608
    • Ft25 709
    • Ft26 580
    • Ft69 044
    • Ft34 528
    • Ft27 565