Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(375)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(375)
    • 5 Star(351)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Zamówiłem ten temat z zamiarem długiego oczekiwania na jego przyjęcie. Otrzymałem go stosunkowo szybko, po tym jak zapłaciłem, został wysłany o drugiej godzinie. Bardzo dobra jakość!! Mam kilka modeli Volantex i jestem bardzo szczęśliwy!! To jest niezwykle dobry występ!! Soki Banggood są wysokiej jakości!! Polecam zrealizować swoje przyszłe tematy na tym sklepie online!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Zamówione i otrzymane szybko za pośrednictwem zapasów w Hiszpanii. Paczka przybyła bardzo lekko uszkodzona (patrz zdjęcie), ale stan idealny wewnątrz i wszystko tam jest. Pozostaje go zamontować i sprawić, by latał. Polecam, bo ten szybowiec jest wystarczająco duży i ma duże przednie koło do lądowania. Bardzo zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Wielka wartość, z magazynu Aus z darmową wysyłką. Obecnie montaż, jak na razie pod wrażeniem. Wzmocniony firewall, zmodyfikowany dolny zawias steru, w przeciwnym razie prawdziwa jakość za cenę. Zobacz zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Paczka dotarła w dobrym stanie, wszystko było nietknięte, a naklejki były użyteczne. Niestety, wszystkie pręty do krawata zniknęły, oprócz steru i windy. Miałem kilka kawałków, ale gdybym miał je w domu, musiałbym zamówić nowe i poczekać na ich przybycie. Samolot jest idealny do powolnego i stabilnego lotu, ale w przypadku nurkowania i agresywnego udźwignięcia skrzydeł zbyt mocno się uginają, co nie można go kontrolować. Nadal jestem zadowolony z zakupu i polecam go. Inna rada, sprawdź wszystkie śruby, i dociśnij je, silnik mojego samolotu wibrował i był spowodowany śrubą sprężyną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Pakowanie nie jest genialne, ale ok, musiałem przykleić jeden skrzydełek, bo był zepsuty. Instrukcje montażu również są w porządku. To znaczy, nie za dobrze, ale jest całkiem prosto do przodu. I jeden z pchaczy był za krótki. Ale nie To są tylko małe problemy, nic strasznego, a po zbudowaniu samolotu - to jest niesamowite!!! Lata jak czar, naprawdę stabilny i zwinny. Może też zrobić lekki akrobatyzm - pętle, odwrócony lot i ETC. Bardzo polecam go zdobyć, może nie jako pierwszy, ale na drugi samolot. Jest duża, piękna i świetna ulotka. Poza tym, to jest całkiem niezłe, za te pieniądze otrzymujesz plastikowy kadłub z kołami, masywne skrzydła, 6 serwetek i potężny bezszczotkowy silnik z RSG do 4S. Jeszcze nie próbowałem z 4S, ale zamierzam. Z 3S ma spokojne cechy, po prostu jest świetny. Więc jeśli planujesz dostać samolot początkujący lub pośredni, nie wahaj się, posłuchaj tego, jest super. Ostatnie 2 wskazówki: - Jeśli jesteś początkującym, weź kilka zapasowych rekwizytów - nie kupuj baterii 2200mAh zgodnie z zaleceniami, łatwo bierze dużo większą baterię (3000 lub nawet 4000mAh 3S, lub 4S, jeśli jesteś bardziej zaawansowanym pilotem).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Doskonały zakup, którego jestem zachwycony, szczególnie za cenę reklamowaną w składzie CZ, więc nie opłat celnych się bać. Dostawa za tydzień. Tryb montażu zbyt krótki dla początkującego i po angielsku. Doskonała hybrydowa pianka/plastikowy szybowiec. Łatwy montaż i super loty, na równinach lub na stokach. Zaprojektowane do stosowania z 5-drożnym radiom, ale jeśli masz więcej, należy wymienić elementy „Y" na ailerony i klapy na poszczególne gniazdka, tak aby można było korzystać z programu Butterfly (ailerony wzniesione, klapy opuszczone, kompensacja ścieg) dla podejścia. Na wyposażeniu skrzydła/spływu wymieniłem pojedyncze wtyczki UNI na dwa kontakty typu Multix 6 M F po lewej i F M po prawej. Zalecam umieścić „kliszę laminującą" na skrzydłach przed samoprzylepnymi dekoracjami, ponieważ piana jest krucha, a ciosy są szybko zaznaczone. Samoprzylepne dekoracje startują szybko i wiatr do tyłu, hamując bardzo mocno w locie. Musisz je przykleić innym klejem lub umieścić przezroczysty klej przynajmniej z przodu. W magazynie konieczne jest ochrona skrzydeł, których piana zachowuje dmuchanie. Należy unikać umieszczania giignoli na skrzydle pod spodem, ponieważ ciosy pozostaną zaznaczone: konieczne jest przechowywanie ich na górze skrzydła na górze skrzydła) i umieścić je głową w łopatkę, aby zapobiec uszkodzeniu skrzydeł. Zamiast walić pchnięcie i dryfowanie, przykleiłem je dodatkowo. Aby odłączyć koronę od kadłuba, musisz umieścić paznokcie z tyłu pod spodem, rozsunąć i iść do przodu, co odpina 4 mocujące pazury, które również bardzo dobrze naprawić. Bardzo poręczna ruletka, by wylądować na oklejonej powierzchni jak na plaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Doskonałe zintegrowane szybowce i dobra komunikacja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Jest to bardzo dobra Jakość za cenę, ale brakowało jednego małego miejsca, ale łatwe rozwiązanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2019

    There is no doubt that the Volantex Phoenix 2400 is IMMENSE value for money, compared to other offerings in this price range the Phoenix would be hard to match. The main fuselage is a sturdy blown plastic body bolstered by plywood inserts at the wing root/saddle and in the cockpit. The Horizontal and Vertical stabilizers are reinforced with a solid plastic support for attachment to the main fuselage. The HUGE main wings use carbon and aluminium as support to help keep their lengthy span in line and the HUGE motor and folding prop provide more than enough power to take the glider as high as you would want to go in search of thermals. I would give this model a solid 5 out of 5. The Price is right, the quality of parts is right and the delivery was under 14 days. Only an idiot would complain.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Ogólnie samolot jest idealny i ma piękny wygląd, ale paczka była godna ubolewania, tylko czarna torba z pudełkiem i z tego powodu przybył całkowicie zniszczony, ale wnętrze na szczęście było w porządku. Naklejki cały czas się wypaczają z samolotu. To fantastyczne mieć taki wielki samolot za te małe pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 344
    • Ft82 167
    • Ft42 490
    • Ft29 657
    • Ft33 399
    • Ft19 978
    • Ft4 541
    • Ft44 645
    • Ft5 092
    • Ft9 436
    • Ft24 216
    • Ft14 247
    • Ft23 308
    • Ft21 189
    • Ft25 128
    • Ft21 189
    • Ft26 006
    • Ft3 842