Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/06/2021

    Już drugi raz zamawiam to światło. To działa cuda na moje wideo rozmowy! Tym razem mogę go zamontować zgodnie z opisem, używając podpory ssania. Nie możemy pozwolić, żeby jakieś pęcherzyki powietrza pomiędzy naklejką a laptopem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Spełniło moje oczekiwania. Światło jest bardzo dobre i oświetla dużo nawet przy najniższym natężeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Ładny element, światło wygląda dobrze, przyciemnienie działa łatwo, moc ssania może być lepsza, teraz łatwo przesunąć lampę. Zęby do blokady byłyby lepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Zapewnia dobre światło tła, w tym dla webcastingu. Przyciemnianie działa dobrze. Przykleja się do powierzchni OK, jeśli instrukcje towarzyszące montażu światła są przestrzegane. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Wyśmienicie kupcie, przetestujcie to i zabawcie cudownego... Cóż, jestem bardzo szybki w tym trudnym czasie, bardzo dobry początek i w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Ma bardzo ładne światło. Robi to, czego się oczekuje. Jednakże, wolałbym jakiś statyw, ponieważ mechanizm ssania spada bardzo...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Bardzo się cieszę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Very good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jg2804
    NZ
    12/05/2021

    Useful and works as advertised

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Fantastyczny produkt, polecam dla wszystkich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 322
    • Ft4 367
    • Ft9 062
    • Ft5 278
    • Ft5 322
    • Ft5 095
    • Ft3 746
    • Ft4 692
    • Ft4 411
    • Ft6 934