Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(249)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(249)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Doskonały inteligentny zegarek, jedyny mankament ma krótki czas pracy na baterii, pod względem jakości wydaje mi się dobry, ekran doskonałej jakości i jasności, jestem naprawdę zaskoczony, że jest to zegarek Smart, polecam. Uwaga, zegar jest duży i jest doskonały dla tych z nas z grubym pulsem. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Świetny zegarek potrzebuje kilka ulepszeń, ale został dostarczony w ciągu tygodnia będziemy pod wrażeniem z bang dobre będę kupić bardziej bardzo zadowolony z usług. Dzięki, że w końcu go masz.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Cześć; Przyjaciele, którzy zamówią z Turcji mogą zamówić w spokoju umysłu. Jest 91 l cła. Otrzymałem ją dokładnie w ciągu 10 dni od zamówienia.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Ma piękny wygląd i jest wygodny do noszenia. Ustawienia są trochę kłopotliwe, ale można się przyzwyczaić. Zmiany czasu i daty są niejasne. Działa dobrze przez długi czas z baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Naprawdę bardzo piękny zegarek jestem zadowolony z zakupu polecam wszystkim przybyłym prosto do Brazylii Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo dobra jakość Bateria ładuje się za każdym razem w dół żywotność baterii minimum 5 godzin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobry wuch

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Świetny zegarek. O jedną gwiazdkę mniej z powodu baterii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobrze, zostawił trochę kleju na brzegu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Ładny zegarek, kamera jest pozytywna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 987
    • Ft9 046
    • Ft40 041
    • Ft18 187
    • Ft24 395
    • Ft24 395
    • Ft14 567
    • Ft9 863
    • Ft12 013
    • Ft10 257
    • Ft9 828
    • Ft18 906
    • Ft59 905
    • Ft66 842
    • Ft34 681
    • Ft34 681
    • Ft66 211
    • Ft24 591