Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2021

    Uchwyt o długości 2 metrów dość elastyczny, wyłożony siatką nylonową. Używany jako przedłużacz do kabla słuchawkowego na moim komputerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Świetny towar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Idealna długość, idealna forma i idealne dopasowanie. Używam tego kabla prawie non-stop odkąd został dostarczony jakieś dwa tygodnie temu. Więc moje zdjęcia są po dwóch tygodniach pracy, dość dużym użytkowaniu. To wciąż jest nowe w dotyku, ale rozpoznajesz uczucie dobrej jakości. Tu są zdjęcia, przepraszam za późną recenzję, a ja jestem do bani w robieniu zdjęć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Doskonała jakość! Testowałem ich nic do powiedzenia zarówno pod względem jakości słuchania i estetyki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonała jakość i wytrzymałość. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    To działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Szybka dostawa, nienaganna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Wszystko przyszło w jednym kawałku. Kabel działa, jakość za te pieniądze jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Przybyły szybko, bardzo dobrej jakości drutu polecam go każdemu, kto szuka męskiego i żeńskiego drutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Perfect to connect an external 5,8GHz receiver to my DJI Googles V2 and use them also when flying analog video-TX quad's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$9.19
    • US$9.23
    • US$14.99
    • US$3.99
    • US$6.99
    • US$13.23
    • US$11.54
    • US$7.38
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$9.23
    • US$10.14
    • US$6.92
    • US$9.23
    • US$77.99