Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2021

    Product as described. Plus the metal top of to put on your monitor, the 4 usb 3 ports one for charging and the other as usb hub if you connect the stnad to your pc. Of cource very usefull the wireless charger. Minus the stands are plastic and of very basic construction and I believe that will not can handle heavy use. Another minus the short cable to connect the usb hub to the power adapter and the medium to short size power plug. You can choose where to have the wireless charger if you do not have OCD and do not mine to have the logo upside down. The provided manual in English but not so great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Mój Galaxy Note 9 ładowany szybko w trybie bezprzewodowym i wszystkie wyjścia usb są sprawne i szybkie. Gorąco polecam tę bazę. Nie podobał mi się tylko plastik, z którego wykonane są boczne części, co utrzymuje podstawę w pionie. Są wykonane ze słabego tworzywa, w przeciwieństwie do reszty, ale ogólnie, popieram ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Doskonały produkt! Jestem bardzo zadowolony ze sprzedającego! Dziękuję bardzo! Wszystko jest zgodne z opisem! Jakość produktu jest świetna! Komunikacja sprzedawców jest świetna! Jedynym problemem było to, że nie ma adaptera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Wokrs dobry wygląd zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Piękny produkt jak na wszystkich zdjęciach. W związku z tym istnieją instrukcje montażu, jak połączyć połączenia: zewnętrzne zasilanie z zasilaczem, podłączenie z rozszerzeniem USB i połączenie z komputerem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    To, co przybyło, nie ma nic wspólnego z tym, co kupiłem na zdjęciu Nie ma bezprzewodowej ładowarki i jest bardzo mały Doceniam zdjęcia To 75 us???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Działa OK, Wygląda OK ((:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Zapłaciłem za bezprzewodowe ładowanie, ale mam normalną bazę. Nie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 554
    • Ft6 368
    • Ft14 013
    • Ft13 242
    • Ft21 022
    • Ft6 368
    • Ft7 961
    • Ft6 368
    • Ft20 703
    • Ft6 986
    • Ft6 368
    • Ft13 376
    • Ft11 465
    • Ft6 687
    • Ft15 925
    • Ft6 018
    • Ft19 110
    • Ft11 210