Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2020

    Piękny produkt jak na wszystkich zdjęciach. W związku z tym istnieją instrukcje montażu, jak połączyć połączenia: zewnętrzne zasilanie z zasilaczem, podłączenie z rozszerzeniem USB i połączenie z komputerem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    To, co przybyło, nie ma nic wspólnego z tym, co kupiłem na zdjęciu Nie ma bezprzewodowej ładowarki i jest bardzo mały Doceniam zdjęcia To 75 us???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bebeki
    GR
    25/05/2021

    Product as described. Plus the metal top of to put on your monitor, the 4 usb 3 ports one for charging and the other as usb hub if you connect the stnad to your pc. Of cource very usefull the wireless charger. Minus the stands are plastic and of very basic construction and I believe that will not can handle heavy use. Another minus the short cable to connect the usb hub to the power adapter and the medium to short size power plug. You can choose where to have the wireless charger if you do not have OCD and do not mine to have the logo upside down. The provided manual in English but not so great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Mój Galaxy Note 9 ładowany szybko w trybie bezprzewodowym i wszystkie wyjścia usb są sprawne i szybkie. Gorąco polecam tę bazę. Nie podobał mi się tylko plastik, z którego wykonane są boczne części, co utrzymuje podstawę w pionie. Są wykonane ze słabego tworzywa, w przeciwieństwie do reszty, ale ogólnie, popieram ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Działa OK, Wygląda OK ((:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Wokrs dobry wygląd zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Zapłaciłem za bezprzewodowe ładowanie, ale mam normalną bazę. Nie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Dotarcie do mnie zajęło około 20 dni. To było łatwe do zainstalowania, jak uzyskać dobre instrukcje w pudełku. Otrzymujesz również naklejki na kablach, które mówią, gdzie kable mają być umieszczone, więc łatwo jest postępować zgodnie z instrukcjami. Stojak wykonany jest z tworzywa sztucznego, ale należy być pewnym, że jest wytrzymały. Był w stanie obsługiwać mój monitor, który waży 5 kg z łatwością, ale zdecydowałem się na ramię monitora, aby móc poruszać monitorem i uzyskać lepszy kąt widzenia. Byłem w stanie ładować mojego iPhone'a od 20% do 100%, a porty USB działają, jak również. Ten produkt jest jak opisano, jedyną negatywną częścią dla mnie było to, że opakowanie zostało uszkodzone, i nie zostało odpowiednio zapakowane. Mam nadzieję, że sprzedawcy i Banggood, aby zapewnić lepsze i bezpieczniejsze pakiety wysyłki, więc produkt nie ulegnie uszkodzeniu przed jego przybyciem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$32.40
    • US$35.19
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$21.93
    • US$45.99
    • US$149.99
    • US$31.17
    • US$92.99
    • US$39.99
    • US$9.99
    • US$25.29
    • US$25.34
    • US$18.47
    • US$25.29
    • US$24.19
    • US$181.99