Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Opakowania są słabe, całe posiniaczone i rozdarte, dobre towary nie są uszkodzone. Produkt zasługuje na szacunek, czujnik działa super, kolor zmienia się tylko na średnim grzybku, który tworzy specjalny urok, będzie post wideo w YouTube, sprzedawca umieścić w adapter prezent dziękuję za uwagę! Jakość plastiku jest wysoka, nie ma zapachu! Produkt, który chętnie polecam znajomym. Same dobre zakupy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2017

    Perfecto. Me encanta que se apague cuando la luz es suficiente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    RENKLER DE ĞİŞİYOR GÜZEL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Działa dobrze w europejskich gniazdkach - nie tak dobrze w moich gniazdach USA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Spokojnie na lampie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Te nie były z adapterem USA, jak reklamowano. Możesz wysłać pięć adapterów?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Robert
    US
    08/01/2020

    Bezpiecznie przybył i wyglądaj słodko. Działają na 110 woltów, ale potrzebują gniazdka UE, aby podłączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    great little light installed in kids room she love it look cute and led is motion detection so works fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Semmi vibrálás, élénkebb színe van mint a fotókon. Nappal a fénye alig látszik, éjszaka viszont pont jó, nem zavar és hát tök király !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2016

    This nightlight is very awesome and cute but one of the mushrooms isn't lighting up no matter what we do. it may be broken

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 775
    • Ft6 986
    • Ft9 194
    • Ft8 142
    • Ft15 816
    • Ft10 665
    • Ft40 100
    • Ft5 514
    • Ft9 566
    • Ft3 501
    • Ft7 722
    • Ft5 521
    • Ft5 094
    • Ft7 324
    • Ft20 385
    • Ft5 148
    • Ft2 227
    • Ft19 496