Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2017

    Perfecto. Me encanta que se apague cuando la luz es suficiente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Opakowania są słabe, całe posiniaczone i rozdarte, dobre towary nie są uszkodzone. Produkt zasługuje na szacunek, czujnik działa super, kolor zmienia się tylko na średnim grzybku, który tworzy specjalny urok, będzie post wideo w YouTube, sprzedawca umieścić w adapter prezent dziękuję za uwagę! Jakość plastiku jest wysoka, nie ma zapachu! Produkt, który chętnie polecam znajomym. Same dobre zakupy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Działa dobrze w europejskich gniazdkach - nie tak dobrze w moich gniazdach USA.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Spokojnie na lampie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Te nie były z adapterem USA, jak reklamowano. Możesz wysłać pięć adapterów?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Robert
    US
    08/01/2020

    Bezpiecznie przybył i wyglądaj słodko. Działają na 110 woltów, ale potrzebują gniazdka UE, aby podłączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    great little light installed in kids room she love it look cute and led is motion detection so works fine

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2019

    Semmi vibrálás, élénkebb színe van mint a fotókon. Nappal a fénye alig látszik, éjszaka viszont pont jó, nem zavar és hát tök király !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2016

    This nightlight is very awesome and cute but one of the mushrooms isn't lighting up no matter what we do. it may be broken

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Tak słodkie i kolory są piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,420
    • Ft3,631
    • Ft1,814
    • Ft2,420
    • Ft3,328
    • Ft2,420
    • Ft3,328
    • Ft3,026
    • Ft3,934
    • Ft7,568
    • Ft1,205
    • Ft5,751
    • Ft1,208
    • Ft1,684
    • Ft3,026
    • Ft3,295
    • Ft23,317
    • Ft3,631