Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Mój przyjaciel jest z Caramby, niebieski Tommy jest magiem, Jest tak duży, że kiedy przybył, musiałem wyjąć dach z domu, aby umieścić go w pokoju, nie mówiąc, kto jest bardziej określony niż to, co lubi. Koszt bonusu wynosi poziom Bitcoin w 2011 roku, jeśli jest to Loko!!! AMEI AMEI AMEI (ang.). Tak bardzo, że Stół, który był strażnikiem świętego Graala, przyszedł w złotym pudełku w bagażniku Maybacha, położył czerwony dywan na RECEBER!!!!!!!! Wróciłem do domu, a ona zmywała naczynia, nie mówiąc, że miała na sobie wosk w samochodzie, opiekowała się kotami i mnie uśpiła, a i tak zabrała moją babcię na emeryturę. Uwaga: NIE DOSTĘPNE PRZEZ TELETRANSPORT I MENTALNIE POZYTYWNE PUNKTY: WSZYSTKIE MOŻLIWOŚCI

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Było tak, jak opisano, zaskoczyło mnie, że było to korzystne cenowo. Jest bardzo precyzyjny i idealnie nadaje się do szlifowania moich szkiców. Dotarła w ciągu 25 dni, przed terminem i dość szybko. Towarzyszy mu również 3 dodatkowe wskazówki. (Na wypadek, gdyby końcówka zgaśnie się wraz z czasem użycia) i adapter USB do smartfona z połączeniem USB-C. Bardzo dobry, polecamy znakomite korzyści

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wszystko poszło zgodnie z ogłoszeniami. Bardzo dobre biurko, jak na jego koszt. Warto zainwestować, dostarcza to, co obiecuje. Na pewno kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Produkt mnie zaskoczył, bardzo dobry na zajęcia na żywo, pisze z list bardzo blisko mojego prawdziwego listu bez większych trudności, reaguje bardzo dobrze na ruchy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetny produkt, przyszedł przed oczekiwaniem w mniej niż 10 dni, wszystko idealne i działa idealnie, bez reklamacji, ekran jest większy nawet niż sobie wyobrażałem i kierowca jest praktyczny. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Za tę cenę nie ma tu na co narzekać. To najtańszy tablet, jaki znalazłem dla tego rozmiaru, i naprawdę nie jest zły. Wydaje się tanim plastikiem i bardzo lekkim, że może być łatwy do złamania, ale nie jest to łamacz ceny. To nie jest najdokładniejszy tablet i nie da ci najlepszych wyników, ale jeśli jesteś profesjonalnym artystą, prawdopodobnie nie dostaniesz tego. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest idealny, ale zapewnia wystarczającą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Doskonale, naprawdę mi się podobało. Jedynymi wadami są: podręcznik napisany w języku chińskim, ale nikt nie używa, więc nie jest to zbyt istotne; i adapter, który nie był kompatybilny z moim. W praktyce jest to bardzo wiele warte, o ile trwa on przez rozsądny czas, a tego nie mogę przewidzieć. Jeśli to potrwa mniej niż rok, to wrócę i odbiorę 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Świetny produkt. Przybył szybko i bez żadnych uszkodzeń. Łatwy w podłączeniu i użyciu zarówno z urządzeniami Android ( smartfonami tablety) jak i z komputerem. Używał go kilka razy na każdym z powyższych urządzeń i był bardzo zadowolony z wyników. Bardzo ważne jest, aby wspomnieć, że produkt działa tylko z długopisem i nie rozpoznaje mojej ręki ani palców, a to bardzo pomaga w ergonomii. Świetny produkt na poziomie wejścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobre biurko z dość dużą przestrzenią do pracy, super lekka w bardzo dobrej cenie, przybyła bardzo szybko, warto super warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Omawiana tablica jest bardzo ekonomiczna. Używany jako tablet do pisania małych wykresów i równań chemicznych, nie jest najlepszy do tworzenia zaawansowanej grafiki wektorowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 365
    • Ft19 529
    • Ft15 297
    • Ft13 995
    • Ft12 888
    • Ft13 344
    • Ft6 182
    • Ft18 552
    • Ft23 110
    • Ft20 831
    • Ft19 854
    • Ft42 642
    • Ft12 367
    • Ft17 218
    • Ft33 201
    • Ft3 252
    • Ft16 273
    • Ft13 018