Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(212)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(212)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Mój przyjaciel jest z Caramby, niebieski Tommy jest magiem, Jest tak duży, że kiedy przybył, musiałem wyjąć dach z domu, aby umieścić go w pokoju, nie mówiąc, kto jest bardziej określony niż to, co lubi. Koszt bonusu wynosi poziom Bitcoin w 2011 roku, jeśli jest to Loko!!! AMEI AMEI AMEI (ang.). Tak bardzo, że Stół, który był strażnikiem świętego Graala, przyszedł w złotym pudełku w bagażniku Maybacha, położył czerwony dywan na RECEBER!!!!!!!! Wróciłem do domu, a ona zmywała naczynia, nie mówiąc, że miała na sobie wosk w samochodzie, opiekowała się kotami i mnie uśpiła, a i tak zabrała moją babcię na emeryturę. Uwaga: NIE DOSTĘPNE PRZEZ TELETRANSPORT I MENTALNIE POZYTYWNE PUNKTY: WSZYSTKIE MOŻLIWOŚCI

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Było tak, jak opisano, zaskoczyło mnie, że było to korzystne cenowo. Jest bardzo precyzyjny i idealnie nadaje się do szlifowania moich szkiców. Dotarła w ciągu 25 dni, przed terminem i dość szybko. Towarzyszy mu również 3 dodatkowe wskazówki. (Na wypadek, gdyby końcówka zgaśnie się wraz z czasem użycia) i adapter USB do smartfona z połączeniem USB-C. Bardzo dobry, polecamy znakomite korzyści

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Produkt dotarł na czas, ze wszystkimi urządzeniami peryferyjnymi. Więc stół mnie oczarował, ma piękny i czysty design, rozmiar jest bardzo ładny. Zarówno pióro, jak i stół, zarówno bardzo lekkie. Przyciski przy naciśnięciu, gładkie. Powierzchnia, bardzo dobrze symuluje teksturę papieru, ilustrując jak w tradycji. Następnie pióro jest subtelnie chropowate (nie ślizga się). O dysku i ustawieniach stolików, jest to dość proste, ale intuicyjne. Podsumowując, jest to duża korzyść kosztowa, polecam, w odniesieniu do ceny, dokładności stołu, i szybkiej dostawy do Brazylii. Dla tych, którzy nigdy nie dotknęli stołu, ten stół graficzny będzie bardzo dobrze dla Ciebie! Uwaga: rękawica Lycra nie towarzyszy tabeli. Celem jest pokazanie trzech dodatkowych końcówek poprawnie nad piórem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Przybycie zajęło 3 tygodnie. Zawiera kabel USB i adapter USB-C OTG. Możesz połączyć się z telefonem komórkowym lub tabletem, jeśli ma port USB-C. Sterownik Windows/Mac musi być dowload z http://download.myvsoncloud.com. Łatwy w użyciu, dobry dla początkujących lub dzieci. Nadaje się do rysunku i malowania, ale nie nadaje się do pisania odręcznego, chyba że pisze się bardzo powoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wszystko poszło zgodnie z ogłoszeniami. Bardzo dobre biurko, jak na jego koszt. Warto zainwestować, dostarcza to, co obiecuje. Na pewno kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Jestem w miłości na tym stole, przybył w miesiąc po postu produktu, pióro jest bardzo miękkie do rysowania i stół jest ogromny, miałem zamiar zapłacić droższe kupić mniejszy jeszcze czekałem, przekroczyłem moje oczekiwania 😍😍😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    To M.O. Windows 10 rozpoznał go natychmiast. To jest bardzo do opanowania. Powierzchnia całego rysunku jest dobrze postrzegana. Nacisk, gdy zbliża się do powierzchni strony, działa jak mysz. Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetny produkt, przyszedł przed oczekiwaniem w mniej niż 10 dni, wszystko idealne i działa idealnie, bez reklamacji, ekran jest większy nawet niż sobie wyobrażałem i kierowca jest praktyczny. 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Produkt przeszedł zbyt wiele, wszystko, co jest w odpowiedniej dostawie, zostało już wcześniej przygotowane, bardzo ważne dla produktu.. A teraz poćwiczymy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    não é 100% preciso mas é ótimo ! chegou certinho, tinha uma avaria na caixa mas isso é coisa dos correios kkkk (ela é bem grande entt é ótima)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$39.99
    • US$219.99
    • US$50.34
    • US$25.99
    • US$97.99
    • US$56.04
    • US$52.99
    • US$99.99
    • US$46.99
    • US$54.14
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$62.99
    • US$79.99
    • US$46.99
    • US$78.99
    • US$14.94