Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(109)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(109)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Mój przyjaciel jest z Caramby, niebieski Tommy jest magiem, Jest tak duży, że kiedy przybył, musiałem wyjąć dach z domu, aby umieścić go w pokoju, nie mówiąc, kto jest bardziej określony niż to, co lubi. Koszt bonusu wynosi poziom Bitcoin w 2011 roku, jeśli jest to Loko!!! AMEI AMEI AMEI (ang.). Tak bardzo, że Stół, który był strażnikiem świętego Graala, przyszedł w złotym pudełku w bagażniku Maybacha, położył czerwony dywan na RECEBER!!!!!!!! Wróciłem do domu, a ona zmywała naczynia, nie mówiąc, że miała na sobie wosk w samochodzie, opiekowała się kotami i mnie uśpiła, a i tak zabrała moją babcię na emeryturę. Uwaga: NIE DOSTĘPNE PRZEZ TELETRANSPORT I MENTALNIE POZYTYWNE PUNKTY: WSZYSTKIE MOŻLIWOŚCI

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Było tak, jak opisano, zaskoczyło mnie, że było to korzystne cenowo. Jest bardzo precyzyjny i idealnie nadaje się do szlifowania moich szkiców. Dotarła w ciągu 25 dni, przed terminem i dość szybko. Towarzyszy mu również 3 dodatkowe wskazówki. (Na wypadek, gdyby końcówka zgaśnie się wraz z czasem użycia) i adapter USB do smartfona z połączeniem USB-C. Bardzo dobry, polecamy znakomite korzyści

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Wszystko poszło zgodnie z ogłoszeniami. Bardzo dobre biurko, jak na jego koszt. Warto zainwestować, dostarcza to, co obiecuje. Na pewno kupiłbym jeszcze raz!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Produkt mnie zaskoczył, bardzo dobry na zajęcia na żywo, pisze z list bardzo blisko mojego prawdziwego listu bez większych trudności, reaguje bardzo dobrze na ruchy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    To M.O. Windows 10 rozpoznał go natychmiast. To jest bardzo do opanowania. Powierzchnia całego rysunku jest dobrze postrzegana. Nacisk, gdy zbliża się do powierzchni strony, działa jak mysz. Bardzo dobrze, bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetny produkt, przyszedł przed oczekiwaniem w mniej niż 10 dni, wszystko idealne i działa idealnie, bez reklamacji, ekran jest większy nawet niż sobie wyobrażałem i kierowca jest praktyczny. 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Za tę cenę nie ma tu na co narzekać. To najtańszy tablet, jaki znalazłem dla tego rozmiaru, i naprawdę nie jest zły. Wydaje się tanim plastikiem i bardzo lekkim, że może być łatwy do złamania, ale nie jest to łamacz ceny. To nie jest najdokładniejszy tablet i nie da ci najlepszych wyników, ale jeśli jesteś profesjonalnym artystą, prawdopodobnie nie dostaniesz tego. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest idealny, ale zapewnia wystarczającą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Doskonale, naprawdę mi się podobało. Jedynymi wadami są: podręcznik napisany w języku chińskim, ale nikt nie używa, więc nie jest to zbyt istotne; i adapter, który nie był kompatybilny z moim. W praktyce jest to bardzo wiele warte, o ile trwa on przez rozsądny czas, a tego nie mogę przewidzieć. Jeśli to potrwa mniej niż rok, to wrócę i odbiorę 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Świetny produkt. Przybył szybko i bez żadnych uszkodzeń. Łatwy w podłączeniu i użyciu zarówno z urządzeniami Android ( smartfonami tablety) jak i z komputerem. Używał go kilka razy na każdym z powyższych urządzeń i był bardzo zadowolony z wyników. Bardzo ważne jest, aby wspomnieć, że produkt działa tylko z długopisem i nie rozpoznaje mojej ręki ani palców, a to bardzo pomaga w ergonomii. Świetny produkt na poziomie wejścia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Przyjechał super szybko, wszystko się zgadza, jedyną złą częścią jest instrukcja w języku chińskim, ale my nawet nie musimy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.99
    • US$68.99
    • US$60.99
    • US$72.99
    • US$73.99
    • US$39.59
    • US$80.99
    • US$70.99
    • US$61.99
    • US$69.99