Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Bardzo dobry produkt dla jakości do ceny. Łatwy do ustawienia i wiele języków, lekko hałaśliwy jak każdy projektor wideo. Usuwam gwiazdę, ponieważ jest trudna do użycia bez obsesji zewnętrznej jasności i korekty trapezu trochę światła. Musi być umieszczona tak prostopadle do podparcia, jak to możliwe.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Zaniemówiłem. Jest to jedna wartość dla projektora pieniężnego o ogromnych możliwościach. Jest trochę głośno, ale jest ok. Świetna rozdzielczość i jasność z odległości 3,5 metra między ścianą. Dobry dźwięk. Polecam ten produkt. Dotarł w doskonałym stanie po 19 dniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Épségben meg jőtt 1.8Gb os 1.2 szabad 12gb a belső memoria . Nagyon jònak tűnik plusz van benne akumulátor 50db ezresért jó vételnek tünik .Szombaton rendeltem Péntekre itt volt CZ raktárból .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2020

    Jasny kolor, działa bardzo dobrze, ale sieć wifi za wolno. Polecił kabel lan.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Doskonały projektor. Mocny WiFi - dopuszczalna prędkość przeglądania stron (nie macbook oczywiście) - świetna rozdzielczość i jasność - jakość głośników bez zakłóceń. Jedynym minusem jest umiarkowany hałas wentylatora, ale nie będzie problemu, jeśli używasz go na zewnątrz lub siedzisz kilka metrów od Projektor. Nic nie przebije tej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Projector was surprisingly good for the price. It doesn't have many capabilities when placed in the balcony with some light however once it got close to the dusk the image was good. Speaker are actually pretty loud. I was looking in the market to buy some however after I tested the projector's speakers there absolutely no need to buy something extra. Considering the money spent it was a decent buy and for sure I would recommend it. An equivalent project of a reputable brand purchased in a mall would cost 4 times the price of this. Banggood delivery was very good with just a day's delay from the initial estimation

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    przybył tylko po 6 dniach perfekcyjna projekcja widzenia do około 5 metrów ekranu 4 metry idealne kolory do użycia w ciemności, jak W kinie tylko problem z odczytaniem usb niektóre pliki wideo nie czują się naprawione przy użyciu cyfrowego źródła przykładowego z obsługą USb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Wewnętrzne aplikacje niemożliwe do użycia, ale projektor działa świetnie i nie głośno. Używam Playstation do grania w filmy i aplikacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobry produkt, szybkie oprogramowanie (być projektorem...) i mocna lampa. Precyzyjna kontrola koncentracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58,616
    • Ft63,244
    • Ft55,531
    • Ft55,531
    • Ft58,616
    • Ft67,872
    • Ft63,552
    • Ft21,593
    • Ft7,803
    • Ft46,275
    • Ft48,126
    • Ft33,934
    • Ft29,923
    • Ft24,370
    • Ft33,009
    • Ft29,306
    • Ft23,445
    • Ft27,764