Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2019

    O aparelho é maravilhoso,estou muito feliz com a compra, produto de ótima qualidade de imagem como pode ser visto nas imagens abaixo. Dito isso gostaria de saber se podem me enviar outro controle remoto pois o que veio com o aparelho veio danificado como pode ser visto nas fotos abaixo,aparelho incrível, com ele eu vejo filmes e séries do Google filmes, Netflix, YouTube, espelho tudo através do MI BOX TV ou através do CHROMECAST,resumindo, eu compraria novamente com certeza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2019

    estou usando a um dia e parece ótimo,menos de um mês pra chegar

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    Works terrific and received in just a week. A bit loud and very warm but picture and sound quality is top notch.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2020

    Niestety projektor dotarł w złym stanie, patrząc przez obiektyw wygląda na coś zepsutego, przybyłem od 21 stycznia i nadal nie dali mi rozwiązania. Odpowiedzieli mi 31 stycznia, prosząc o zdjęcia i filmy, kiedy wysłałem im już film i kilka zdjęć, ponieważ tego dnia nie kontaktowali się ze mną ponownie, mam nadzieję, że coś rozwiążą albo będę musiał wnieść pozew o paypal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Po problemie z obrazem w projekcji, podczas podróży kawałek wyskoczył z miejsca. Wszcząłem skargę i poparłem to, co musiałem zrobić, po tym, co mnie poproszono, miałem inny problem z komendą, która nie dała, a potem wysłali mi nowy, więc przetestowałem go. Jak na razie działa super. Jest trochę rozmycia w kątach, ale myślę, że to normalne w takim sprzęcie, ale oglądanie filmów nawet nie zauważasz.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    good packet parcel and wark good thanku banggood

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2019

    nice good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    Excelente experiência de compra. Demorou pra chegar, fui tarifado em R$ 300 e poucos, mas olha.... a qualidade é surpreendete. muito além do que eu esperava. Os falantes e modos de som são excelentes. não necessita de caixa de som externo. Estou impressionado! recomendo a compra aos brasileiros.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Qualidade excepcional do projetor, imagem fullhd perfeita, muito nítida. infelizmente o cooler é muito barulhento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    fiyatına göre sunduğu görüntü kalitesi harika, film izlemek ve oyun keyfi için alınabilir, tavsiye ederim.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$153.99
    • US$339.99
    • US$149.59
    • US$545.99
    • US$2,499.99
    • US$349.99
    • US$1,689.99
    • US$989.99
    • US$1,189.99
    • US$639.99
    • US$179.99
    • US$289.99
    • US$179.99
    • US$2,489.99
    • US$112.99
    • US$1,599.99
    • US$159.99
    • US$56.99