Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Dron przybył szybko. Torba trochę wgniecona, reszta idealna. Pasek na ramię do torby i śruby zapasowe. W mojej wersji są 2 baterie, jedna już zamontowana, druga zapakowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    K1 pro visuo, dron jest dobrze wykonany oprócz jednej rzeczy rekwizyty są bardzo napięte i powodują drona do muszli klozetowej przełączyłem je na inne i problem został rozwiązany zdjęcia 4k wideo 2 k zapisywane na karcie sd wkrótce w YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Przybyli za 9 dni, paczka była w dobrym stanie. Dron jest piękny, solidny i dobrze zbudowany.Estetycznie przypomina nieco o sg906 lub 8l kf107. Pilot wygląda lepiej niż inne, ale wyświetlacz jest zbyt mały i ograniczony. Dźwignie sterujące nie działają dobrze w innych modelach, kontrola uwalniania jest sprzeczna ze zwyczajową i procedurą zatrzymania i, delikatnie mówiąc, okropne. W locie, dron jest piękny, wykonuje i z doskonałym zasięgiem. Filmy są w porządku, Molro dobre, jeśli używasz SD, tylko z małym efektem wibracji. Dobry gimbal Dron ma jasną bezwładność, w zmianie kierunku. Opiera się bardzo dobrze przed wiatrem. Lądowanie jest bardzo wolne, a procedura lądowania ma zostać poddana przeglądowi... Dron, dotknął ziemi, odbija się, tak trochę za silny, że można uszkodzić gimbal Ogólnie rzecz biorąc jest to ważny obiekt, z pewnymi wadami do przeglądu, sprzedawany po uczciwej cenie. Ps. Lords of Banggood, jeśli tym razem nie opublikowałem recenzji Laoa, bo nie zrobiłem 5 gwiazdek i zrobiłem kilka negatywnych uwag, więc jedź do tego kraju, nie ufam ci już

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Przybył w dobrym stanie do Brazylii, przed terminem i nie był opodatkowany... Pokaz dronów dla początkujących!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Podobało mi się, kupione w zeszłym roku na promocji Banggood. Chciałem wiedzieć o sklepie Banggood, stronie producenta Visuo lub adresie e-mail. Chciałem wiedzieć, że producent Vis, który wydaje certyfikat oznakowania CE przez mój e-mail, żebym mógł wpisać w moim kraju Brazylia drona.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    I liked,fast delivery i bought in may 30, and i received today morning, i didn't test yet, but it's working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Super hiper mega szybka dostawa i bardzo dobry dron z świetnym obrazem i wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Niezły dron, sprzedawco TNX. Kamera jest bardzo czysta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Espetacular!!! Tudo conforme o anunciado e entrega super rápida. Acabou de chegar, Dois dias 👌👍 Desejoso de experimentar.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Dron jest bardzo dobrej jakości, w zależności od ceny, która została opłacona, dostawa była bardzo szybka i dokładnie w dniu oznaczonym (Pokaż)!!!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 288
    • Ft26 258
    • Ft47 770
    • Ft8 242
    • Ft17 402
    • Ft16 792
    • Ft59 600
    • Ft35 418
    • Ft69 475
    • Ft8 578
    • Ft57 099
    • Ft131 301
    • Ft55 007
    • Ft44 787
    • Ft60 766
    • Ft92 175
    • Ft109 624
    • Ft137 897