Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Preke i Lietuva atkeliavo per 20dienu,veikia puikiai.rekomenduoju pirkti.Viena baterija per 2h neisikrovi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Świetnie Wziąłem model z 2 bateriami, miałem drewno do obcięcia i z obu baterii byłem w stanie zamrozić Pd 2H zanim baterie się skapitulowały. Czarna osłona łańcuchowa nie jest zbyt solidna, już ją zepsułam! Ale naprawdę świetny zakup, łańcuch świetnie się ścina, a silnik do nitki piekła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ta mała piła zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Zestaw ma ładowarkę w zasilaczu, podpinasz baterię i po naładowaniu lampka zmienia kolor z czerwonej na zieloną. Sama piła jest mocna i tnie szybko. na jednej baterii obciąłem gałęzie z jedną godzinę. Oczywiście nie non stop, ale ciągle. obciąłem i przemieszczałem się. Bardzo fajne urządzenie. Ma zabezpieczenie przed zakleszczeniem i rozładowaniem baterii, po prostu zatrzymuje się w miejscu. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    É um produto muito bom. É leve e tem uma corrente que corta rápido e facilmente. O único aspecto negativo é a falta de um mecanismo automático de lubrificação. Poderá, também, dizer-se que elemento protector da corrente, por ser de plástico, é muito frágil. Mas, tendo em conta o preço, não é de estranhar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo szybka wysyłka w dobrym stanie nawet z tym pudełkiem.Nie próbowałem tego w terenie, ale wierzę, że może zrobić zadanie, jak dla baterii zobaczymy o godzinach, które mogą pracować.Maszyna mają dobrą moc n waga jest około 2300grs

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    товар не получен , в отслеживание пишут неудачная попытка вручения груз перемещен между складами внутри офиса

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    appena accesa a vuoto dal motore ha iniziato ad uscire fumo immediatamente ho spento riprovato dopo circa 15 minuti il fumo e sparito e a quanti sembra funziona ho fatto un taglio e la catena gira lentamente ma taglia pensavo meglio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przy dostawie opakowanie było trochę podarte, ale nie pękło. Produkt był dobrze zbudowany i na korpusie i baterii Przepraszam, że nie miałem wskaźnika, ale to dobry stosunek do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Wygląda na dobrą, solidną rzecz. Nie próbowałem go jeszcze używać, więc nie mogę teraz komentować jego działania. Ale wygląda na to, że zrobi to, dla czego go kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Część jest zepsuta w ładunku, jak to rozwiązać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 854
    • Ft15 925
    • Ft12 739
    • Ft26 784
    • Ft33 111
    • Ft23 889
    • Ft16 186
    • Ft20 601
    • Ft18 394
    • Ft25 481
    • Ft41 409
    • Ft14 332
    • Ft46 347
    • Ft14 650
    • Ft13 185
    • Ft25 641
    • Ft10 191
    • Ft3 501