Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1892)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1892)
    • 5 Star(1664)
    • 4 Star(126)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(19)
    • 1 Star(45)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Następne co wiesz, to makitas! Co możesz napisać o tej piłce? To jest fajne. Użyłam go przycinaniu i nie przeszkadzało mi to. Light, trzeba tylko uważać, żeby przypadkiem nie wcisnąć guzika i odciąć rękę. Pozwól mi stanąć na baterii, które mają własną ładowarkę i nie ładują ładowarki do makity, nadal pasują i działają idealnie z innymi narzędziami, które mam. Za taką cenę, nie można nawet dostać baterii, więc mam kupon i kupiłem drugi!

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Nagyon jól működik. Úgy viszi a karnyi vastag ágakat mint a kés a vajat. A kapcsoló fordulatszámszabályzós és teljes felengedéskor fékezős, amit persze mindig maximális fordulaton érdemes használni, de az indítás így a rendszerből adódóan lágy. A töltője nem olyan mint a képen látható, hanem az egész töltőt kell a falba dugni, de EU csatlakozós, tehát ez nem probléma. 21V, 1A-es a töltő és pehelykönnyű, ami nem túl biztató, de 1A-es töltőnek nem is kell feltétlenül nehéznek lenni. Az akkuk 5 cellásak és van bennük BMS egység, ráadásul eléggé korrekt felépítésűek. A használ műanyagok egyszerű olcsó anyagok, nem túl szépek, de erősnek tűnnek. Ezek azért így sem túl acélos paraméterek (mondjuk az ár sem csillagászati), de egy akkumulátorral is simán tudtam addig darabolni amíg a ház körüli metszéshez kellett, sőt volt amikor csak az élvezet kedvéért szeltem apróbb karikákat a metszett vastagabb ágból és a merültségnek nyomát sem tapasztaltam. A láncnak kellett kétszer kis utánahúzás (nem esett le a lánc csak kicsit lötyögős lett), nem tudom ez mennyire normális új láncnál vagy lehet, hogy a rögzítőcsavart nem húztam meg eléggé.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Καλό για πολύ απλές δουλειές κ μιας κ δεν έχει λίπανση η αλυσίδα του, καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε για πολλά συνεχόμενα λεπτά. Η αλυσίδα θέλει τεντωμα, με το δουλεμα χαλαρώνει. Μόλις ζορίζεται λίγο παραπάνω, σταματάει μόνο του. Επίσης ταιριάζουν κ οι μπαταρίες απ το 288VF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ο λόγος που το αγόρασα είναι για να κόβω τα μικρά άγρια στις ελιές μου (μέχρι 1-2cm),επειδη μετά από ένα καλό κλάδεμα γεμίζουν άγρια στον κορμό... Μικρό πριονακι, δεν είναι για μεγάλα κλαδιά, αλλά δουλεύει μια χαρά. το μόνο μείον ότι δεν έχει λίπανση η αλυσίδα και πρέπει να της βάζεις που και που μόνος σου.Παντως με αυτά τα χρήματα ούτε σκέτη μπαταρία δεν παίρνεις οπότε αξίζει!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Produkt dobrego wykonania, montaż prosty i precyzyjny. Testować, ale całkowicie zadowolony z tego, jak jest zbudowany. Solidny i stabilny uchwyt, bateria i ładowarka w cenie, klucz do zamknięcia i śrubokręt. Zestaw i komplet. Jako punkt poprawy, sejf, który unika przypadkowego rozruchu. Szybka i bezpieczna wysyłka. Zalecane A+

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Moje zamówienie przybyło na czas z europejskiego magazynu w ciągu około 1 tygodnia. Cieszę się z tego. Opakowanie jest lekko skompresowane, ale produkt jest wolny od uszkodzeń. Łatwy w montażu. Produkt wygląda dobrze. Próbowałem, ale tylko w pokojach. Prawdziwy test dopiero przed nami, ale wygląda dobrze. Praktyczny do prac w ogrodzie wokół domu. Lekka i łatwa w użyciu. Dobra jakość jak na pieniądze. Mam nadzieję, że będę mogła go używać przez długi czas.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Wszystko jest w porządku, dla małych firm, jest dobrze. To trochę wskakiwanie, dopóki nie będzie dobrze na linii cięcia. Suche drewno podgrzewa ostrze. Śruba potrzebuje uwagi rozciągając łańcuch, relaksując się, kiedy go trochę naciśniesz. W końcu, to trochę niebezpieczne odciąć rękę, jeśli nie oglądasz lamy. Jest odsłonięta bez żadnej ochrony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Καλό πριονακι για ελαφριές εργασίες. Ολα λειτουργούν πολύ καλά. Το επόμενο μου πριονακι θα είναι σίγουρα με κάποια ασφάλεια λειτουργίας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρείται την μπαταρία του όταν τελειώνετε την εργασία.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    ... Μικρό, εύχρηστο, φτηνό γρήγορη αποστολή....η βίδα που ξεβιδωνει έχει τρόπο με ένα μικρό παξιμάδι ασφαλείας..... καλό για τα λεφτά και για την δουλειά που πρέπει να χρησιμοποιηθεί....

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Otrzymał przedmiot po 10 dniach, co jest dobre, ponieważ jest z zagranicy. Mam mały problem, jeden z przycisków zasilania jest wygięty, jak widać na zdjęciu. Dobrze, że dali adapter do podróży, a kiedy próbowałem go podłączyć, wskaźnik led się zapala, więc jest w porządku. Mam jednak nadzieję, że następnym razem zabezpieczą przedmiot z większą ochroną, aby zapobiec tego rodzaju problemom. W każdym razie, dziękuję sprzedającym i dziękuję banggood! 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$38.99
    • US$52.99
    • US$45.99
    • US$32.99
    • US$76.49
    • US$35.99
    • US$41.57
    • US$37.99
    • US$79.99
    • US$45.99
    • US$109.71
    • US$37.99
    • US$42.72
    • US$62.99
    • US$41.99
    • US$1,379.99