Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1291)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1291)
    • 5 Star(1167)
    • 4 Star(87)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Następne co wiesz, to makitas! Co możesz napisać o tej piłce? To jest fajne. Użyłam go przycinaniu i nie przeszkadzało mi to. Light, trzeba tylko uważać, żeby przypadkiem nie wcisnąć guzika i odciąć rękę. Pozwól mi stanąć na baterii, które mają własną ładowarkę i nie ładują ładowarki do makity, nadal pasują i działają idealnie z innymi narzędziami, które mam. Za taką cenę, nie można nawet dostać baterii, więc mam kupon i kupiłem drugi!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Produkt dobrego wykonania, montaż prosty i precyzyjny. Testować, ale całkowicie zadowolony z tego, jak jest zbudowany. Solidny i stabilny uchwyt, bateria i ładowarka w cenie, klucz do zamknięcia i śrubokręt. Zestaw i komplet. Jako punkt poprawy, sejf, który unika przypadkowego rozruchu. Szybka i bezpieczna wysyłka. Zalecane A+

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ο λόγος που το αγόρασα είναι για να κόβω τα μικρά άγρια στις ελιές μου (μέχρι 1-2cm),επειδη μετά από ένα καλό κλάδεμα γεμίζουν άγρια στον κορμό... Μικρό πριονακι, δεν είναι για μεγάλα κλαδιά, αλλά δουλεύει μια χαρά. το μόνο μείον ότι δεν έχει λίπανση η αλυσίδα και πρέπει να της βάζεις που και που μόνος σου.Παντως με αυτά τα χρήματα ούτε σκέτη μπαταρία δεν παίρνεις οπότε αξίζει!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    ... Μικρό, εύχρηστο, φτηνό γρήγορη αποστολή....η βίδα που ξεβιδωνει έχει τρόπο με ένα μικρό παξιμάδι ασφαλείας..... καλό για τα λεφτά και για την δουλειά που πρέπει να χρησιμοποιηθεί....

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Moje zamówienie przybyło na czas z europejskiego magazynu w ciągu około 1 tygodnia. Cieszę się z tego. Opakowanie jest lekko skompresowane, ale produkt jest wolny od uszkodzeń. Łatwy w montażu. Produkt wygląda dobrze. Próbowałem, ale tylko w pokojach. Prawdziwy test dopiero przed nami, ale wygląda dobrze. Praktyczny do prac w ogrodzie wokół domu. Lekka i łatwa w użyciu. Dobra jakość jak na pieniądze. Mam nadzieję, że będę mogła go używać przez długi czas.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Otrzymał przedmiot po 10 dniach, co jest dobre, ponieważ jest z zagranicy. Mam mały problem, jeden z przycisków zasilania jest wygięty, jak widać na zdjęciu. Dobrze, że dali adapter do podróży, a kiedy próbowałem go podłączyć, wskaźnik led się zapala, więc jest w porządku. Mam jednak nadzieję, że następnym razem zabezpieczą przedmiot z większą ochroną, aby zapobiec tego rodzaju problemom. W każdym razie, dziękuję sprzedającym i dziękuję banggood! 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Wszystko jest w porządku, dla małych firm, jest dobrze. To trochę wskakiwanie, dopóki nie będzie dobrze na linii cięcia. Suche drewno podgrzewa ostrze. Śruba potrzebuje uwagi rozciągając łańcuch, relaksując się, kiedy go trochę naciśniesz. W końcu, to trochę niebezpieczne odciąć rękę, jeśli nie oglądasz lamy. Jest odsłonięta bez żadnej ochrony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Καλό πριονακι για ελαφριές εργασίες. Ολα λειτουργούν πολύ καλά. Το επόμενο μου πριονακι θα είναι σίγουρα με κάποια ασφάλεια λειτουργίας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρείται την μπαταρία του όταν τελειώνετε την εργασία.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Bardzo szybka dostawa. Produkt wydaje się dobrej jakości jak na zapłaconą cenę. Podręcznik użytkownika jest minimalny. Denerwuje mnie, że opakowanie było bardzo słabe i całkowicie brakowało w nim instrukcji montażu i schematów, ponieważ z błędem użytkownik może złamać produkt. Pozostaje sprawdzić, czy i jak działa i ile wytrzyma bateria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo fajne narzędzie. Pojemnik z gazem jest dla zobrazowania rozmiarów, nie wchodzi w skład przesyłki. Łatwy montaż - należy dokręcić 2 śruby. W komplecie: bateria, śrubokręt płaski, krzyżowy i klucz nasadowy oraz ładowarka do baterii, czyli wszystko co potrzebne aby urządzenie działało. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 195
    • Ft17 654
    • Ft12 467
    • Ft12 609
    • Ft18 505
    • Ft20 391
    • Ft14 186
    • Ft22 116
    • Ft31 073
    • Ft14 564
    • Ft11 348
    • Ft21 359
    • Ft11 033
    • Ft11 348
    • Ft13 240
    • Ft24 033
    • Ft10 087
    • Ft18 915