Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Świetnie. Pasuje do opisu i praktycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Wygląda świetnie, bardzo dobry produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Vfm, but came without eu plug. Customer service compensated me for the mistake. Happy customer again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobry produkt, doskonały do przycinania w sadach i krzewach, polecam z dwoma baterią, ponieważ czas + nietoperza - godzina, ale w przeciwnym razie przewyższa spektsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ . ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Przybył za kilka dni. Już testowany i działa dobrze do średnicy 10 mm, nadal należy je dobrze przetestować z większymi średnicami. W pierwszym badaniu 15 mm po trzech skokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Wszystko poszło gładko, problem był przy odbiorze. Nie przyszliśmy dostarczyć do domu, tylko bezpośrednio odebrać punkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Dostarczone bez instrukcji, ponieważ trudno rozpocząć dostawę z kluczem, który nie odpowiada nic.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Produkt pojawił się szybciej niż się spodziewałem, próbowałem go wczoraj w przycinaniu oliwek i jego praca była bardzo dobra, zadowolony z produktu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Szybka dostawa bardzo dobre nożyce do przycinania, ale wbrew zapowiedziom może wyciąć maksymalną średnicę 25 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 156
    • Ft21 549
    • Ft21 549
    • Ft58 066
    • Ft38 607
    • Ft21 549
    • Ft33 527
    • Ft48 090
    • Ft21 549
    • Ft21 242
    • Ft37 114
    • Ft19 641
    • Ft44 026
    • Ft24 628
    • Ft17 947
    • Ft34 881
    • Ft28 785
    • Ft7 879