Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Świetnie. Pasuje do opisu i praktycznego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Wygląda świetnie, bardzo dobry produkt i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Vfm, but came without eu plug. Customer service compensated me for the mistake. Happy customer again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Przedmioty takie jak opisano, przybyły szybko! Adapter UE jest wliczony w cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobre urządzenie, śliwki w porządku. Tylko trudno się domyślić, jak to włączyć. Nie ma tego w instrukcji. Dużo czasu zajęło układanie i staranie się to zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Bardzo dobre nożyce, ale baterie nie trzymają ładunku, jak obiecałem, trwa najwyżej półtorej godziny. Każda bateria wskazuje mi, że nie kupują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Dobry produkt, doskonały do przycinania w sadach i krzewach, polecam z dwoma baterią, ponieważ czas + nietoperza - godzina, ale w przeciwnym razie przewyższa spektsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΩΡΑΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ . ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Przybył za kilka dni. Już testowany i działa dobrze do średnicy 10 mm, nadal należy je dobrze przetestować z większymi średnicami. W pierwszym badaniu 15 mm po trzech skokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Wszystko poszło gładko, problem był przy odbiorze. Nie przyszliśmy dostarczyć do domu, tylko bezpośrednio odebrać punkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 110
    • Ft20 385
    • Ft22 296
    • Ft17 199
    • Ft29 062
    • Ft8 916
    • Ft42 677
    • Ft25 481
    • Ft20 703
    • Ft25 752