Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2022

    Dotarły szybko w 6 dni, dobrze zapakowane, teczka i produkt nieuszkodzony, wielkie niezawodne śledzenie i dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Przyszedł w złym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Może to, jaki stosunek jakości do ceny jest tutaj. Dobra jakość wykonania, mocne narzędzie. Był wyposażony w wszystkie elementy, dwie baterie w walizce i ładowarce. Mam nadzieję, że ma czas trwania i trwałość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Szybka dostawa z CZ w ciągu trzech dni. Ładne opakowanie, wszystko w porządku, nożyczki sprawdzone, funkcjonalny, dobry pomocnik w ogrodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2022

    W porządku, dotarło, obie baterie działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    To jest dobre, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Przybyło dzisiaj wygląda dobrze i po prostu spróbować 10++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo dobry produkt wygląda solidna, dobra konstrukcja, tak długo, jak go próbowałem, jestem zadowolony z dwóch baterii to przyszedł w bardzo dobrym opakowaniu i szybko. Za cenę, którą kupiłem idealnie. Polecę go moim przyjaciołom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • malipio
    PT
    10/12/2021

    Przybyli szybko. Produkt i dobre, co jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Dobrze, przybył przed czasem. Chciałbym zostać wysłany cena baterii (88Vf MAX - lit) do zakupu więcej. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$34.99
    • US$38.99
    • US$47.99
    • US$62.99
    • US$32.99
    • US$80.44
    • US$49.39
    • US$45.99
    • US$18.69