Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(228)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(228)
    • 5 Star(175)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2022

    Jest to dobrze wykonana mini piła łańcuchowa o mocy maksymalnej 1500W. Dołączony zasilacz ścienny jest uniwersalny, co oznacza, że może być bezpiecznie stosowany do napięć w dowolnym miejscu od 100V do 240V. Warto zauważyć, że łańcuch jest smarowany i szczelny w worku. Zmierzyłem 19,27V dla napięcia wyjściowego baterii (sprawdź mój film). Tak więc włączone baterie 88VF mają większe napięcie niż znamionowe (18V), co jest dobrą oznaką przyzwoitej jakości. Ponadto, utrzymują swoje ładunki przez długi czas. Łańcuch ze stali nierdzewnej ma długość 22 cm. Zaznaczyłem wydajność wycinając kilka gałęzi i drzew. Użyłem tylko jednej w pełni naładowanej baterii i nie zauważyłem przegrzania podczas cięcia cienkich lub średnich gałęzi (od 1,5 do 8 cm średnicy). Zdolność do cięcia jest bardzo dobra. Jest kompatybilny z bateriami Makita, więc korzystanie z niego z drogą Makita zwiększa jego możliwości. Nie jest profesjonalnym narzędziem do cięcia dużych drzew i pracy bez przerwy przez wiele godzin, ale z łatwością wycina gałęzie i drzewa o średnicy do 12 cm.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dotarła ona stosunkowo szybko. Wszystkie przedmioty znajdowały się luzem w pudełku. Na początku miałem problemy z montażem, ale w końcu mi się udało. To jest bardzo mocne i dobre. Chciałbym, żeby to wszystko było w jednym przypadku. Łańcuch wymaga smarowania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    Znakomita, świetlna piła, która trzyma się dobrze w mojej dłoni, przynajmniej dla mnie. Dwie baterie to zaleta plus wskaźnik stanu baterii. Nie mogę jeszcze ocenić jego trwałości. Próbowałem wyciąć mniejsze gałęzie i to ciąć bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Przybyło 5 dni później niż powinno być, ale nadal 2 tygodnie to dobry czas. Silnik jest bardzo silny, łatwo przecina dość duże gałęzie. Bateria działa około pół godziny, ale nie jestem pewien, bo nie wiem, czy była w pełni naładowana. Złą rzeczą jest łańcuch, który jest za duży i ciągle wychodzi. Muszę znaleźć kogoś, kto to naprawi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Produkt dotarł na czas, przenośna piła łańcuchowa jest bardzo lekka, łatwa w obsłudze, łatwa w montażu, łatwa w montażu, zwinna, praktyczna i wysokiej jakości. W opakowaniu były dwie baterie, ładowarka, szabla, łańcuch, adapter do gniazdka elektrycznego, śrubokręt, klucz do regulacji szabla. Przeprowadziliśmy na niej testy. Jednak po umieszczeniu dwóch baterii do naładowania, jedna z nich nie naładowała się jak zdjęcia poniżej. Chciałbym wiedzieć, jak mogę zmienić wadliwą baterię, ponieważ zakupiony zestaw miał dwie baterie. Liczę na pozytywne rozwiązanie tej kwestii.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2022

    All ok....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2022

    Wygląda dobrze, wydaje się działać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Przy skręcaniu łańcucha, mam problem, żeby nie rozciągnąć go za bardzo, ale mały test, który zrobiłem na gałązce oliwnej jest dobry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Ostrze jest małe, kupiłem 6-calową piłę, ale to było 4 cale. Czekam na odpowiedź i odpowiednią wymianę ostrzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Szybka dostawa, pasuje do opisu jak na zdjęciu. Nie zameldowałem się. Cena za jakość, doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$31.49
    • US$34.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$62.99
    • US$49.39
    • US$59.99
    • US$24.24
    • US$289.99