Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2022

    Mini piła przybyła do Grecji bardzo szybko, w bardzo dobrym opakowaniu materiału piankowego w idealnym stanie. Montaż był bardzo łatwy w montażu za pomocą narzędzi, które znajdowały się w opakowaniu. Instrukcja obsługi jest w języku angielskim i zdjęcia. Bateria wynosi 1500 mAh i naładowanie zajęło prawie dwie godziny. Silnik jest bezproblemowy, testowany na małych gałęziach o umiarkowanym czasie pracy. Na pewno potrzebujesz drugiej baterii, ale możesz użyć baterii makita. To dobry zakup, biorąc pod uwagę cenę rynkową. Trochę uwagi na napięcie łańcucha, po pewnym czasie użytkowania wymaga dociskania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Akumulatorowa piła łańcuchowa z 8„ostrzem.Jak z moją szlifierką do baterii Banggood nie kupiłem żadnych baterii, ponieważ kupiłem 2 do mojego pistoletu Banggood Battery Air. Najpierw testowałem piłę łańcuchową na niczym, po prostu pozwoliłem jej działać przez jakiś czas.Oczekiwałem, że szybko zrobi się gorąco, ale nie, Zrobiło się ciepło, oczywiście tylko próbowałem wyciąć małe drzewo w moim ogrodzie (około 2" o średnicy i 5 stóp wysokości, nie ma problemu. Jeszcze raz dziękuję Banggood 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Produkt dotarł nienaruszony, kompletny, działający i zgodnie z planem. Ten produkt ma odpowiednią moc do średnich przycinania, o średnicy do 15 cm, po czym czujesz brak smarowania łańcucha. System mocowania prętów ma tendencję do poluzowania uchwytu za pomocą najcięższych cięć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Bardzo ładna mała piła, ale opiera się na twardym cięciu drewna łatwe

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Wygląda bardzo jakościowo i z małym testem zrobiłem całkiem potężną maszynę. Otrzymałem go w 10 dni...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Jestem zadowolony wystarczająco silny i dobrze jest mieć 2 baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2022

    Bardzo wyśmienicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Nie naciskałem zbyt mocno, ale jest ładnie ścięty, duże zielone gałęzie oliwek, suche drewno i winnice jak dotąd bez problemu. Popracuję nad tym i wrócę. Podczas użytkowania smarowałem go W-40. Wygląda na kruchą. Jest lekki i łatwy w użyciu. Wiele potrzeba, aby rozciągnąć łańcuch (po 10-15 gałęziach)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Urządzenie musi być zainstalowane przed uruchomieniem. Instrukcja nie opisuje instalacji osłony ochronnej, musisz odgadnąć to od dostarczonych części i wypróbować. Jednak sama piła działa dobrze. Możesz tylko włączyć lub wyłączyć piłę. Porównywalne produkty mają bezstopniową kontrolę mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    商品は、届いたけど、不良品で動作無し 返品処理するのに、動画を送れとか、全く問題ないマキタの純正バッテリー使ってる動画送ってるのにも、関わらず、バッテリーに問題あるんじゃないか的な事言うて来るし めんどくさいね

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$34.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$38.99
    • US$47.99
    • US$44.99
    • US$44.99
    • US$57.99