Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(237)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(237)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Wydaje się bardzo sztywny i dobrej jakości produkt. W tym dwie baterie LI jon, ładowarka 220v 21v (EU) wtyczka. Również zestaw narzędzi ze wszystkimi niezbędnymi narzędziami do obsługi i instalacji. Blacha łańcuchowa 24 cm plus łańcuch piły. Produkt korzystający z instrukcji w języku angielskim również dostępny. Zobaczmy teraz tę cudowną piłę w akcji. Dziękuję Banggood za szybką dostawę.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Mylne pochwały! Potrzebowałbym całej piły. Otrzymałem miecz tylko łańcuchem. Co mam z tym zrobić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nie dostałem piły. Otrzymałem dwa ostrza i dwa łańcuchy. Bezużyteczny bez silnika i baterii. Wysłałem e-maila na ten temat i nie dostałem odpowiedzi

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    10cm-es törzsátmérőig simán vág. 20cm-es fát is sikerült kivágnom vele, de a hosszú vágási idő miatt ilyenkor a beépített védelem (gondolom hőkioldó) leállítja és kicsit várni kell, hogy tovàbb lehessen vele vágni. Összességében jó a gép, kompakt, de mégis épkézláb méretű fákat lehet vele kivágni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    To przyszło dość szybko Na pierwszy rzut oka i trochę pracy nad tym, dało mi to dobre wrażenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały produkt, dziękuję banggood za zwinność produkt wziął tylko 17 dni od daty rozliczenia daty dostawy w wnętrza São Paulo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Piła łańcuchowa nie jest ciężka, czuje się dobrze w dłoni i jest idealny rozmiar do cięcia drewna. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Pilka dorazila na 5 deň. Celkovo spokojnosť, je dosť robustná a pevná. Troška sklamalo balenie a doprava, lebo podľa trackingu je v Španielsku a prišla v napol otvorenom a potrhanom balíku, na viacerých miestach sú škrabance a vrypy akoby sa drela o podlahu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Bardzo dobra jak na tę cenę. Dostałem wersję z 2 bateriami za mniej niż 20€ Próbowałem też z oryginalnym Makita-Batteries, działa bezbłędnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Ładnie polecam go wszystkim 8 calowy łańcuchowy + Pasek łańcuchowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.49
    • US$38.99
    • US$109.71
    • US$49.99
    • US$45.99
    • US$46.19
    • US$70.44
    • US$32.99
    • US$73.91
    • US$44.99
    • US$129.99
    • US$107.94
    • US$56.99
    • US$88.12
    • US$65.99
    • US$42.72
    • US$32.99
    • US$45.99