Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(157)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(157)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Wydaje się bardzo sztywny i dobrej jakości produkt. W tym dwie baterie LI jon, ładowarka 220v 21v (EU) wtyczka. Również zestaw narzędzi ze wszystkimi niezbędnymi narzędziami do obsługi i instalacji. Blacha łańcuchowa 24 cm plus łańcuch piły. Produkt korzystający z instrukcji w języku angielskim również dostępny. Zobaczmy teraz tę cudowną piłę w akcji. Dziękuję Banggood za szybką dostawę.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Benzyna czy silnik elektryczny, nie czekaj na tempo, wystarczy. Działa, ale nie oczekuj zbyt wiele. Żaden zbiornik oleju ani wtyczki nie muszą robić smarowania ręcznie. Wskaźnik ładowania, brak świateł, trzeba sprawdzić czy jest załadowany czy pusty. Nie wiem, czy znajdę odpowiedni rozmiar łańcucha w tym czasie, postaram się to nadrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    To przyszło dość szybko Na pierwszy rzut oka i trochę pracy nad tym, dało mi to dobre wrażenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały produkt, dziękuję banggood za zwinność produkt wziął tylko 17 dni od daty rozliczenia daty dostawy w wnętrza São Paulo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Pilka dorazila na 5 deň. Celkovo spokojnosť, je dosť robustná a pevná. Troška sklamalo balenie a doprava, lebo podľa trackingu je v Španielsku a prišla v napol otvorenom a potrhanom balíku, na viacerých miestach sú škrabance a vrypy akoby sa drela o podlahu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przybył w pudełku z angielskim ogólne instrukcje zajęło mniej niż 3 minuty do montażu i kilka godzin na ładowanie baterii, testuje piłę łańcuchową jutro z samego rana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nie dostałem piły. Otrzymałem dwa ostrza i dwa łańcuchy. Bezużyteczny bez silnika i baterii. Wysłałem e-maila na ten temat i nie dostałem odpowiedzi

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Piła łańcuchowa nie jest ciężka, czuje się dobrze w dłoni i jest idealny rozmiar do cięcia drewna. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Szybka wysyłka, wygląda bardzo dobrze. Muszę spróbować naprawdę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Mylne pochwały! Potrzebowałbym całej piły. Otrzymałem miecz tylko łańcuchem. Co mam z tym zrobić?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 648
    • Ft9 079
    • Ft9 776
    • Ft15 134
    • Ft20 977
    • Ft13 984
    • Ft20 538
    • Ft13 923
    • Ft20 614
    • Ft12 933
    • Ft25 173
    • Ft31 467
    • Ft27 271
    • Ft18 449
    • Ft49 962
    • Ft17 480
    • Ft9 987
    • Ft28 152