Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(235)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(235)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Wydaje się bardzo sztywny i dobrej jakości produkt. W tym dwie baterie LI jon, ładowarka 220v 21v (EU) wtyczka. Również zestaw narzędzi ze wszystkimi niezbędnymi narzędziami do obsługi i instalacji. Blacha łańcuchowa 24 cm plus łańcuch piły. Produkt korzystający z instrukcji w języku angielskim również dostępny. Zobaczmy teraz tę cudowną piłę w akcji. Dziękuję Banggood za szybką dostawę.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Benzyna czy silnik elektryczny, nie czekaj na tempo, wystarczy. Działa, ale nie oczekuj zbyt wiele. Żaden zbiornik oleju ani wtyczki nie muszą robić smarowania ręcznie. Wskaźnik ładowania, brak świateł, trzeba sprawdzić czy jest załadowany czy pusty. Nie wiem, czy znajdę odpowiedni rozmiar łańcucha w tym czasie, postaram się to nadrobić.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    To przyszło dość szybko Na pierwszy rzut oka i trochę pracy nad tym, dało mi to dobre wrażenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Pilka dorazila na 5 deň. Celkovo spokojnosť, je dosť robustná a pevná. Troška sklamalo balenie a doprava, lebo podľa trackingu je v Španielsku a prišla v napol otvorenom a potrhanom balíku, na viacerých miestach sú škrabance a vrypy akoby sa drela o podlahu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Doskonały produkt, dziękuję banggood za zwinność produkt wziął tylko 17 dni od daty rozliczenia daty dostawy w wnętrza São Paulo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przybył w pudełku z angielskim ogólne instrukcje zajęło mniej niż 3 minuty do montażu i kilka godzin na ładowanie baterii, testuje piłę łańcuchową jutro z samego rana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Nie dostałem piły. Otrzymałem dwa ostrza i dwa łańcuchy. Bezużyteczny bez silnika i baterii. Wysłałem e-maila na ten temat i nie dostałem odpowiedzi

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Piła łańcuchowa nie jest ciężka, czuje się dobrze w dłoni i jest idealny rozmiar do cięcia drewna. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Skorzystałem ze sprzętu i zorientowałem się, że został wysłany z wadliwym nakrętką. Nie mogłem znaleźć innego w moim mieście do uzupełnienia. Prośba o wsparcie. Zobacz załącznik wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Szybka wysyłka, wygląda bardzo dobrze. Muszę spróbować naprawdę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$39.99
    • US$115.49
    • US$54.24
    • US$74.99
    • US$46.19
    • US$42.99
    • US$53.99
    • US$80.84
    • US$90.08
    • US$45.03
    • US$69.29
    • US$79.99
    • US$54.99
    • US$59.99
    • US$52.99
    • US$29.99
    • US$39.99