Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2022

    Dla wątpliwych klientów piła doskonale nadaje się do większych zadań! Bateria z jednym naładowaniem i zobacz, ile pracy z nią zrobiłem na zdjęciach! Ja też mu nie ufałam, ale jego siła jest zaskakująca! A bateria wciąż się trzyma. Odciąłem nim 10 wielkich gałęzi. Śmiało, kup go. Nie zawiedziesz się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Jeszcze jej nie używałem, ale jak się wydaje, to bardzo potężne narzędzie i wygodne, wszystko idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Perfect!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Piła malutka. Do cięcia jedynie cienkich gałęzi. Brakuje walizki, więc nie ma jak jej przechowywać. Silnik w czasie pracy mocno iskrzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • upcdm22
    ES
    01/01/2022

    Una buena herramienta, para podar ramas sin esfuerzo. El único inconveniente es que las dos baterías duran poco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Wszystko super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Piła przyszła pół godziny temu. Otworzyłem paczkę i niestety ten kawałek jest zepsuty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Przesyłka dotarła w oczekiwanym czasie. Przetestowałem operację i jestem trochę rozczarowany - jeśli chcesz dobrą pracę, musisz nadal używać narzędzi ręcznych - piły, łopatki,... To urządzenie jest bardziej do zabawy niż do poważnej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonały produkt. przybył również przed oczekiwanym dniem dostawy. Nie próbowałem go jeszcze, ale wydaje się dobrze wykonany, kompaktowy i z dobrego materiału.Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Dobry wyrób

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$34.99
    • US$52.99
    • US$59.99
    • US$79.99
    • US$32.99
    • US$77.26
    • US$44.99
    • US$38.99
    • US$84.24