Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(18)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Testowałem go na gałęziach wiśni 2-8 cm i dowiedziałem się, że bardzo szybko się rozgrzewa, przestaje działać i może istnieje ryzyko uszkodzenia urządzenia, chociaż często smaruję go olejem. Ostrze było tak podgrzane, że olej spalił się jak na patelni. Nie ma wytycznych dotyczących tego, jak bardzo łańcuch powinien być rozciągnięty i prawdopodobnie nie powinien być rozciągany dużo, ale raczej umiarkowanie, jak czytam w podobnym produkcie. Napięcie spadło bardzo szybko z maksymalnie 20,5 woltów do 19,5 wolt, ale nie sprawdziłem, czy bateria naprawdę ma pojemność 10000. Jest więc wątpliwe, czy faktycznie działa na suchych gałęziach. Jeśli nie zachowuje się tak samo przy przycinaniu zielonych gałęzi drzew, jeśli bateria wystarcza na odpowiedni czas i nadal działa poprawnie, wtedy będzie miała dobre zastosowanie do lekkiego i umiarkowanego. Potem usuwam tylko jedną gwiazdkę z produktu, ponieważ podobne produkty mogą zachowywać się tak samo i nie chcę oceniać jej niesprawiedliwie. Dzięki

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Piła na pierwszy rzut oka nie jest złej jakości (zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę cenę 22,99 $ z dobrym rabatem, w którym byłem w stanie kupić, na kompletny zestaw z dwoma bateriami). Jakość materiałów i konstrukcja jest bardzo dobra, brakuje tylko dołączonego smaru, aby automatycznie smarować łańcuch, jak w przypadku innych pił dużych rozmiarów. Często konieczne jest zatrzymanie piły i smarowanie jej podczas pracy. Zrobiłem też piłę: umieścić pod śrubą kwadratową pralkę regulującą napięcie łańcucha.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Były zapakowane w zwykły karton, bez żadnych znaków identyfikacyjnych. Wszystko w pudełku było do góry nogami, ale wszystko było po kolei i bez żadnych problemów. Ponieważ takie instrukcje montażu nie były, ale montaż nie był trudny, mechanizmy wszystkie zebrane doskonale., bardzo lubi, więc jest to mały czas, można normalnie trzymać jedną ręką, ze względu na baterię na 2500

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bateria nie daje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonałe narzędzie do przycinania gałęzi drzew, chodzenia w terenie i dostarczania krótkich gałęzi do ognia lub po prostu posiadania go w warsztacie jako narzędzia stolarskiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Wszystko jest już ustalone. Dziękuję Bangood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewaliśmy, opakowanie było nietknięte. Wszystko, co zamówiłam, było tam po otwarciu. Zgromadzenie poszło gładko, wszystko pasuje. Potem spróbowałem i maszyny działały dobrze. Nie próbowałem go używać do pracy, brak czasu. Ogólnie, przybyli w trzech ratach i wszystko było w porządku, jestem zadowolony z usług Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Very fast delivery from CZ warehouse. The saw is great, really useful, I got it for the campervan where we chop a lot of wood for the grill. Also use in the garden because you only need one hand to use it, other for holding branches. I put chainsaw oil on periodically and tensioned the chain so you can lift the chain about 5mm in the middle. After a couple of cuts you will need to re-tension chain as its new,then should be ok for a while.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$42.99
    • US$31.49
    • US$34.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$62.99
    • US$49.39
    • US$59.99
    • US$39.99