Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(241)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(241)
    • 5 Star(204)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Jestem bardzo zadowolony! To jest dobra i mała piła! Próbowałem i mogę powiedzieć, że to bardzo przydatne! Nie wiem, jak długo to potrwa, ale naprawdę bardzo dobrze! Trochę ciekawości : Magazyn jest w Czechosłowacji, ale sprzedawca wysyła z Niemiec.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Importowane o 10. Dzień, wszystko w porządku. Bateria naładowana i piła działa idealnie. Baterie są trochę sztywne, ale krawędzie mogą być zaostrzone i to jest łatwe. Dziękuję i polecam!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na szybkość dostawy w ciągu 5 dni i śledzenie kodu na czas. Produkt prezentowany jest w kartonie, w którym w środku jest mała piła wyjmowana z ostrza, śrubokręta, klucz i bardzo nieszczęśliwa ulotka, a nawet w języku włoskim, ale prostota montażu jest intuicyjna i istnieją dziesiątki filmów w sieci. Pierwszy dowód, że mogę teraz napisać, że działa dobrze, rozmiar, który jest cudem, ale istnieją dwa problemy, które należy podkreślić: 1 narzędzie nie ma nic na pewno po włożeniu baterii, więc trzeba być bardzo ostrożnym i powiedzieć bardzo ostrożnym zarówno wciąc przycisku że w początkowej fazie cięcia jak czasami ucieka z punktu, w którym chcesz zacząć ciąć, więc zalecam, aby nie naciskać wszystkich przycisków, ale trochę na raz, tak, aby zrobić małe nacięcie, Uważam, że nie jest to całkowicie do standardu, ponieważ nie ma ochrony zarówno dla odłamków, jak i do cięcia, w rzeczywistości, to co zrobię, włożę najpierw mały kawałek plastiku na ostrze, przynajmniej na drzazgi. 2 Po kilku sekundach użytkowania zawiesza się i trzeba ponownie włączyć przycisk, aby ponownie rozpocząć cięcie, Teraz muszę ocenić, czy to dlatego, że bateria jest do połowy rozładowana, więc nie ma pełnej mocy, aby wykonać czyste cięcie lub jeśli ma problemy z przegrzaniem, jak już czytałem z innych recenzji. Ogólnie jest to dobre narzędzie, oczywiście zawsze w około 22 euro, więc nie spodziewaj się Top, ale jego obowiązek robi to bardzo dobrze. Doświadczenie ze stroną i sprzedawcą doskonałe zarówno pod względem wagi, jak i szybkości przygotowania zamówienia, jak i wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Szybka dostawa! Otrzymałem paczkę bezpiecznie. Działa dobrze, ale nie bardzo. Montaż nie jest skomplikowany, wszystko jest do niego przywiązane. W sumie, jestem zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    To silna, zabawna struktura, bardzo przydatna do mniejszych miejsc pracy. Przybyło z czeskiego magazynu w ciągu 5 naonów, wszystko poszło całkowicie poprawnie :) Mam nadzieję, że będzie działać bez winy przez długi czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Przybyło dobrze zapakowany łatwy montaż, wszystkie akcesoria ok, dobra wydajność wymaga łatwej obsługi trochę ze względu na Urząd Pocztowy Brazylii. Gorąco polecam sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Nice product. Came well packed and works fine! Only complaint is the screwdriver for chain adjusment, it's too SHORT and you can easily destroy the adjusting screw! Hint. Just move the black center part close to the flat end! And there will be room enough to use it properly. (The flat part is not needed for this product! I fixed it by 'hammering the black piese to the flat end.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Przyszło zgodnie z rozkazem. To pasuje do mojego celu. Próbowałem go po montażu, zatrzymuje się po kilku sekundach użytkowania, ale można go zrestartować od razu. Naładowanie baterii może pomóc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Very nice product fast delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wygląda świetnie, ale jeszcze nie była w akcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 940
    • Ft10 843
    • Ft18 074
    • Ft9 156
    • Ft9 277
    • Ft7 228
    • Ft10 542
    • Ft12 049
    • Ft12 049
    • Ft10 934