Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(365)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(365)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Jako piła łańcuchowa jest to zabawka... Po cięciu 10 gałęzi o średnicy 20mm silnik jest bardzo bliski spalenia (silny zapach cewki); prowadnica piły jest nieco lepsza - dla piły łańcuchowej tylko 3 gwiazdki ... ale może być bardzo łatwo dostosować się do pasa z piaskowego, co jest znacznie lepiej Aplikacja do zasilania silnika - w tym przypadku rozważam dać 5 gwiazdek ... wkrótce włożę do tego celu drukowane części 3D (patrz zdjęcia)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobra, od czego mam zacząć? Paczka była źle zapakowana. Było luźno i głośno. Trzecie zdjęcie pokazało, jak do mnie trafiło. Bateria była już wyczerpana. Pierwszy wrażenie było jak „ktoś używał tego wcześniej" Manual nie pokazuje, jak zacisnąć łańcuch (w którym kierunku). Po obejrzeniu filmiku na youtubie byłem w stanie to zrobić. Teraz mam nadzieję, że będzie działać tak, jak zostało przedstawione.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Lekka i ergonomiczna przyczepność i działa bardzo dobrze. Testowaliśmy go zarówno na brzozie, olszy, świerku i sosie. O średnicy <60mm przecina się jak masło, działa o wiele lepiej niż się spodziewałem. Jedynym minusem tego modelu jest to, że bateria wystarcza na około 10-12 cięć lub około 6 minut. To może być dość zła pojemność, więc jestem całkiem zadowolony, że wziąłem dwie baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Ten przyszedł do mnie po dwóch dniach od magazynu. To jest ostre, muszę powiedzieć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Przybył bardzo szybko, niestety akumulator nie działa!, mam nadzieję, że można go szybko wymienić, w przeciwnym razie wszystko wydaje się działać poprawnie materiały są dobrej jakości budowy i na pewno dobry, To się okaże, jak długo to trwa, że w tej chwili nie mogę określić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Towar niezabezpieczony w nieoryginalnym opakowaniu. Nosi ślady użytkowania co widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dear Sir or Madam, I confirm that I received the product but unfortunately it was broken. I will send a picture with the broken mini electric chain saw's handle within the box, immediately after the opening at home. I will appreciate your response. I am looking forward to hearing from you. Best regards Petko Petkov

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    To działa naprawdę dobrze, naprawdę dobrze! Łańcuch jest ostry po wielu drzewach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Jak na razie, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Super produkt w podanej cenie Duży plus dopasowanie 18v makita baterii Łatwa obsługa Ja również pasuję 6-calowe liście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$33.59
    • US$32.99
    • US$76.49
    • US$46.19
    • US$73.91
    • US$80.99
    • US$39.99
    • US$56.99
    • US$164.99
    • US$48.74
    • US$94.99
    • US$35.99
    • US$58.69
    • US$43.69
    • US$151.29
    • US$35.99
    • US$10.99