Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(297)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Dobra, od czego mam zacząć? Paczka była źle zapakowana. Było luźno i głośno. Trzecie zdjęcie pokazało, jak do mnie trafiło. Bateria była już wyczerpana. Pierwszy wrażenie było jak „ktoś używał tego wcześniej" Manual nie pokazuje, jak zacisnąć łańcuch (w którym kierunku). Po obejrzeniu filmiku na youtubie byłem w stanie to zrobić. Teraz mam nadzieję, że będzie działać tak, jak zostało przedstawione.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Jako piła łańcuchowa jest to zabawka... Po cięciu 10 gałęzi o średnicy 20mm silnik jest bardzo bliski spalenia (silny zapach cewki); prowadnica piły jest nieco lepsza - dla piły łańcuchowej tylko 3 gwiazdki ... ale może być bardzo łatwo dostosować się do pasa z piaskowego, co jest znacznie lepiej Aplikacja do zasilania silnika - w tym przypadku rozważam dać 5 gwiazdek ... wkrótce włożę do tego celu drukowane części 3D (patrz zdjęcia)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Przybył bardzo szybko, niestety akumulator nie działa!, mam nadzieję, że można go szybko wymienić, w przeciwnym razie wszystko wydaje się działać poprawnie materiały są dobrej jakości budowy i na pewno dobry, To się okaże, jak długo to trwa, że w tej chwili nie mogę określić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Dzień dobry, piła była wadliwa, gdy włączyła się inna nie, ta, którą widziałem, miała dwie baterie, a ta była tylko bateria. Chcę tę maszynę, ale musi działać. Nie chcę, żeby się zepsuła. Czekam na rozwiązanie. Złożyłem do kupy zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Nie w pełni przetestowany, ale wydaje się dobrym produktem. Uwaga niektóre części są używane / odzyskiwane...Otrzymałem zepsuty klucz i naładowany akumulator. Główny przycinarka i łańcuch wydają się nowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Narzędzie jest bardzo odpowiednie do rozmiaru i łatwe do manewrowania. Projekt ma również kilka wad. Jest on wykonany tylko do użytku praworęcznego, a obudowa silnika znajduje się po prawej stronie łańcucha, dzięki czemu łatwo może wejść Ci w drogę podczas pracy w ciasnej przestrzeni. Innym problemem jest to, że baterie są bardzo słabe, więc nie można oczekiwać, że gdzieś się udać i wykonać poważną pracę, nawet jeśli piła będzie w stanie wykonać zadanie. Inną rzeczą jest to, że napinacz łańcuchów nie jest zbyt wytrzymały, więc będę musiał zobaczyć, co się stanie w przyszłości. Największym plusem jest to, że narzędzie pracuje z bateriami makita i kiedy jest połączone, rozwiązuje największy problem. Możesz pracować przez dłuższy czas, a silnik ma o wiele większy moment obrotowy. Minusem jest to, że baterie są drogie i po meed oddzielne ładowarki dla nich, ponieważ masz tylko ładowarki w pakiecie pierwotnie. Więc jest to dobre narzędzie w cenie, ale trzeba pamiętać, że prawdopodobnie będzie musiał dostać makita baterii zamiennych i ładowarki, więc w sumie jest to około 100 $ za kompletny pakiet. Po tobie teraz cena, że można również rozważyć inne opcje. Stihl kosztuje 150-200$ za narzędzia i baterie. Chciałbym również rozważyć zakup jednej lub dwóch łańcuchów aditional

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Towar niezabezpieczony w nieoryginalnym opakowaniu. Nosi ślady użytkowania co widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Super produkt w podanej cenie Duży plus dopasowanie 18v makita baterii Łatwa obsługa Ja również pasuję 6-calowe liście

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Jest mini piłą łańcuchową o średniej jakości materiałów. Jeszcze nie próbowałem, ale jestem zadowolony, że ma wszystkie części i nie jest zepsuty po transporcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Na pewno nie do ciężkiej pracy, ale spokojnie, bez wciskania zbyt wiele z dwoma bateriami, które można wyciąć na około 40 minut. Przybędzie za kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$47.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$34.99
    • US$62.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$30.39