Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Produkt, o którym nie mam pojęcia. Zamówiłem ten artykuł i wysłali mi skuter, jeśli to brzmi jak żart, ale nim nie jest. Chciałbym ci go zwrócić, zakładając koszt, za który mnie żądają 53 euro. Oprócz czasu straconego w rozmowach, mailach i wiadomościach i logiczną złość prześlę wszystko, pozostań przy 10 euro skutera gówno wysłane do mnie i ze swojej strony nie kupuj absolutnie nic na tej stronie. Poza tym, ja będę odpowiedzialny za robienie całej negatywnej reklamy, widząc otrzymane herbatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ładne wiertło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo szybko Zamówiony w dniu 11/11/2020 r., przybył w dniu 11/17/2020 r Bajeczny śrubokręt. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    parafusadeira entregue confome a compra ,antes do prazo de entrega determinado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybyło w ciągu dwóch tygodni To był dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Świetne narzędzie, wszystko działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dobre uderzenie. Skrzynia biegów jest naprawdę metalowa, a nie farba. Jest ciężka i ma duży moment obrotowy, myślę, że około 70-75Nm, Ponieważ wkłada śruby drewniane 10mm/150mm FSTER niż moja Makita XPH12Z która ma 68Nm.To może być bardzo dobre 5 gwiazdek jeden, ale:ma dwie główne wady:NO samoblokujący Chuck i tylko 5 prędkości Dokładnie!! 5 spustów prędkości, a nie tak gładkim potentatem jak Makita. 49,99 usd z tego wad jest nie do przyjęcia, ponieważ Makita goły narzędzia listy od 69usd prawie wszędzie.Nie kupię ponownie z tym wad.Przepraszam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    To najlepsze, jakie miałem od dawna, a przy cenie, nie sądzę, że jest wiele takich rzeczy, tylko jedna rzecz, druga, prędkość, wysoka jest niska, a niska prędkość wysoka. A po drugie, wieszak wiertniczy doceniłby coś, co spowolni skręt, staje się trochę trudne do nakręcenia lub rozluźnienia bez tego hamulca, ale w końcu można to zrobić, ale pod względem siły i wydajności, nie ale, wszystko bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Jeszcze nie próbowałam. Kompaktowy, szybki, z baterią obsługiwany starannie. Skrzynka naboju zaciskowego jest wykonana ze stopu aluminium, co jest imponujące. Chciałem rozmontować i ponownie smarować skrzynię biegów, nie udało się i nie zadziałało. Dla tych pieniędzy to świetne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 315
    • Ft11 599
    • Ft20 758
    • Ft11 525
    • Ft7 935
    • Ft23 200
    • Ft2 958
    • Ft14 102
    • Ft3 355
    • Ft11 293