Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Produkt, o którym nie mam pojęcia. Zamówiłem ten artykuł i wysłali mi skuter, jeśli to brzmi jak żart, ale nim nie jest. Chciałbym ci go zwrócić, zakładając koszt, za który mnie żądają 53 euro. Oprócz czasu straconego w rozmowach, mailach i wiadomościach i logiczną złość prześlę wszystko, pozostań przy 10 euro skutera gówno wysłane do mnie i ze swojej strony nie kupuj absolutnie nic na tej stronie. Poza tym, ja będę odpowiedzialny za robienie całej negatywnej reklamy, widząc otrzymane herbatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    excelente herramienta, muy robusta y al parecer de muy buena calidad, llegó en los tiempos prometidos, muy recomendable esta empresa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Konstrukcje o wysokiej jakości Opakowania są słabe, ale są dobre w Eu Dźwięki tego narzędzia są doskonałe Waga jest zaskakująco ciężka z dużą baterią będzie już bardzo ciężka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ładne wiertło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonały produkt idealnie pasuje do baterii 288v, którą miałem! Wydaje się bardzo silny i silny! Jest trochę cięższy od innych, których używałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    parafusadeira entregue confome a compra ,antes do prazo de entrega determinado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybyło w ciągu dwóch tygodni To był dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    To dobrze wygląda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Tak jak makita, jest tak dobry jak każdy inny kształt i jest idealnie w dłoni. i wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Dobrze wyglądający produkt nie wypróbowałem go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 278
    • Ft13 274
    • Ft13 032
    • Ft26 551
    • Ft23 634
    • Ft17 556
    • Ft26 717
    • Ft13 798
    • Ft20 991
    • Ft16 866
    • Ft13 274
    • Ft31 816
    • Ft13 032
    • Ft10 950
    • Ft16 481
    • Ft46 769
    • Ft15 598
    • Ft11 946