Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(115)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2022

    Wkrętarka wydaje się na prawdę solidna. Troszkę głośna i delikatnie wibruje, ale może przez to, że ma udar. W tej cenie jestem zadowolony. Obudowa zwarta sprawia wrażenie dużo droższej wkrętarki. Niestety przesyłka zapakowana beznadziejnie, karton otwarty niezabezpieczony niczym, tylko jakimś cudem przesyłka dotarła do mnie w dobrym stanie, kompletna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    ich finde vor allem die Verpackung hervorragend. die Art wie der Versand geregelt wurde hat wie immer hervorragend funktioniert. darüber hinaus ist das qualitätsmanagement wirklich gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    excelente herramienta, muy robusta y al parecer de muy buena calidad, llegó en los tiempos prometidos, muy recomendable esta empresa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Konstrukcje o wysokiej jakości Opakowania są słabe, ale są dobre w Eu Dźwięki tego narzędzia są doskonałe Waga jest zaskakująco ciężka z dużą baterią będzie już bardzo ciężka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Szybka dostawa. Wygląda i czuje się dobrze. Zobaczymy, jak się utrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonały produkt idealnie pasuje do baterii 288v, którą miałem! Wydaje się bardzo silny i silny! Jest trochę cięższy od innych, których używałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Prodotto ottimo, ben costruito e dotato di una buona potenza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    parafusadeira entregue confome a compra ,antes do prazo de entrega determinado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    To dobrze wygląda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Tak jak makita, jest tak dobry jak każdy inny kształt i jest idealnie w dłoni. i wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$36.99
    • US$63.99
    • US$25.99
    • US$37.99
    • US$64.49
    • US$129.99
    • US$9.99
    • US$59.99
    • US$104.49