Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Zgodnie z ogłoszeniami. Silnik jest za mocny, nie wytrzymam. Ładowarka pochodziła z krzywej szpilki prawdopodobnie używanej w transporcie, ale byłem w stanie naprawić go, ciągnąc za pomocą ręki i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Rozkazy wylądowały bezpiecznie i zgodnie z rozkazem... Dobra i mocna rzecz. Wszystkie testy działają prawidłowo, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    PRODUKT PRZYCHODZI DOSKONAŁY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Ładna rzecz Jestem bardzo zadowolony Dzięki, banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Świetny produkt i został dostarczony tylko 18 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Super potężne narzędzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobry produkt, zaskoczył mnie. Powyżej moich oczekiwań. Przybyła na długo przed oczekiwaną. Super polecam 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Świetny produkt, test wykonany i zatwierdzony... Znalazłem to trochę ciężkie, ale nie wiem, jak wygląda porównanie do podobnego narzędzia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonałe korzyści kosztowe, oferując daleko poza to, co jest naliczane w cenie. Gratulacje, Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetne dla pieniędzy!! Potężny wystarczająco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 945
    • Ft9 971
    • Ft12 963
    • Ft4 987
    • Ft11 633
    • Ft27 644
    • Ft16 620
    • Ft13 821
    • Ft15 357
    • Ft11 965