Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Pakowanie jest straszne, opakowanie zawiera tylko szlifierkę, ale nie ma materiału wypełniającego. Szlifierka i części poruszają się swobodnie w pudełku. Ale, dobrze się spisałeś I, baterie działają, ale nigdzie nie ma żadnych informacji, pojemność lub napięcie, lub cokolwiek... Instrukcja obsługi jest bezużyteczna....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło szybko, w ciągu czterech dni, ale paczka była uszkodzona, więc wziął dwie gwiazdki do logistyki, ale dzięki Bogu, że nie ucierpiały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jeszcze nie próbowałem, wygląda dobrze, trochę ciężko, a rotacja wydaje się mniej ta, niż napisana. Wygląda na dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Otrzymałem paczkę trochę późno i trochę ostro, i mam nadzieję, że będzie działać dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Produkt przyjechał wszystko, co doskonałe już przetestowane i działa dobrze, szkoda, że zostałem przypięty do wartości powyżej zapłaconej za produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Szybka dostawa. Pasuje do opisu. Nie zameldowałem się. Cena + jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Doskonała jakość produktu, już przetestowany, już kupiony dyski! Powiem ci, kto lubi dobre narzędzia, 💪🏻

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dostarczone szybko i prawidłowo opisane. Aby kupić ponownie, jeśli produkt jest dobry

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Bardzo ładny i działa doskonale

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Időben megérkezett ,sajnos az egyik aksi nem veszi fel atöltést !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 739
    • Ft9 554
    • Ft9 554
    • Ft14 650
    • Ft5 157
    • Ft19 865
    • Ft10 191
    • Ft16 339
    • Ft8 916
    • Ft32 741