Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(205)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(205)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Pakowanie jest straszne, opakowanie zawiera tylko szlifierkę, ale nie ma materiału wypełniającego. Szlifierka i części poruszają się swobodnie w pudełku. Ale, dobrze się spisałeś I, baterie działają, ale nigdzie nie ma żadnych informacji, pojemność lub napięcie, lub cokolwiek... Instrukcja obsługi jest bezużyteczna....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Sprzedawca bardzo szybko z wysyłki i dobrze zapakowane, szlifierka dostarczana w ciągu zaledwie 6 dni, szlifierka wygląda dość solidnie i o lepszej jakości niż się spodziewałem za cenę, Jeśli jesteś jednym z tych, którzy lubią DIY polecam tę maszynę mieć w domu, z wyjątkiem jest bezprzewodowy jest lekki, ale wytrzymały. Rekomendowany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło szybko, w ciągu czterech dni, ale paczka była uszkodzona, więc wziął dwie gwiazdki do logistyki, ale dzięki Bogu, że nie ucierpiały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Przybyło dobrze, bardzo mi się podoba, już przetestowane nie używane długo, jednak to codzienne użytkowanie będzie świadczyć o ilości maszyny. Jednak jest to maszyna do użytku domowego cena jest bardzo wysoka, więc nie mogę żądać wiele. Na początku działa to dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jeszcze nie próbowałem, wygląda dobrze, trochę ciężko, a rotacja wydaje się mniej ta, niż napisana. Wygląda na dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Otrzymałem paczkę trochę późno i trochę ostro, i mam nadzieję, że będzie działać dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Produkt przyjechał wszystko, co doskonałe już przetestowane i działa dobrze, szkoda, że zostałem przypięty do wartości powyżej zapłaconej za produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Szybka dostawa. Pasuje do opisu. Nie zameldowałem się. Cena + jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Doskonała jakość produktu, już przetestowany, już kupiony dyski! Powiem ci, kto lubi dobre narzędzia, 💪🏻

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dostawa ok dziękuję dobry młynek ręczny do baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.19
    • US$59.79
    • US$54.99
    • US$69.99
    • US$43.99
    • US$47.34
    • US$68.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$87.77
    • US$35.99
    • US$117.99
    • US$86.14
    • US$61.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$32.99
    • US$43.99