Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Łańcuchowa była ze wszystkimi prawidłowymi częściami, a nawet instrukcji instrukcji obsługi wszystko w języku chińskim, było łatwo zrozumieć zdjęcia do montażu. Wszystko działa już w porządku, ale włącznik jest tylko włączany i wyłączany i nie zwiększa ani zwalnia prędkości. Kiedy go włączysz, potrzeba kilku sekund, aby osiągnąć maksymalny obrót i ma jakąś ochronę silnika lub baterii, aby nie przegrzać lub nie wyładować się zbyt szybko, ponieważ wyłącza się po około 10 sekundach i trzeba zwolnić przycisk i ponownie go uruchomić. Motor może mieć więcej mocy. Ale to wystarczy do małych prac.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Witajcie, przyjaciele Banggood. Jestem twoim nowym klientem. Jestem bardzo zadowolony, że dokonał zakupu mojego pierwszego produktu. Byłem pewien, że jest to doskonały sprzęt i ze świetną jakością, widziałem go do manusea lo. Jednak nie jestem pewien, jeśli to był mój wybór w momencie zakupu, brakowało mu „ręki" maszyny. Wysyłam ci jej zdjęcie. Jestem zadowolony z zakupu, ale chciałbym wyjaśnić na tej pozycji, brakujący „ręka". Będę prowadzić dużo więcej innych zakupów produktów. Należy ci pogratulować usługi, jakości i czasu w dostawie, to ostatnie bardzo mnie zaskoczyło. Dziękuję bardzo firmie. Będę was polecał.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Prawdopodobnie najlepszy w swojej kategorii. To szybkie cięcie, bo jest jednym z niewielu, który ma szybki łańcuch 10m/s. Ale zużywa dużo energii, a baterie kończą się za szybko. Ma garnek oleju do smarowania łańcucha, ale olej płynie przepływem, nie ma pomp. Silnik to whisky bez szczotki, a ciało jest mocne aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Produkt zgodny z moimi potrzebami. Jednak ten artykuł mógłby się poprawić, jak na przykład, jeśli pozostawisz ropę w zbiorniku, to nadal wychodzi. Można było to pokonać poprzez włożenie prostego kranu! Jednak polecam. Spełnia swój obowiązek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobre auto piła z dobrym solidnym materiałem budowlanym, baterie i ładowarka są świetne, dodatkowe punkty dla europejskiego gniazdka, tylko umieścić piłę i test w cięciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Excelente producto, es la segunda que compro. La batería me ha durado 1 hora de corte, vienen 2 baterías. ha tardado unos 10 días en llegar. Recomendado!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybył bardzo szybko do Grecji. Piła wygląda na silną, ale łańcuch musi działać trochę szybciej w przypadku jasnych cięcia.Olej nie jest automatyczny i ciągły, aby uruchomić po zatrzymaniu cięcia, więc uważaj. Nie może dać zasilania dla cięcia.Works dobrze z mniej potężnymi narzędziami, ale nie z tą piłą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Szybka dostawa. Złe opakowanie transportowe. Nie chroni maszyny, która jest chroniona. Jak na razie działa dobrze. Smarowanie łańcuchem nie jest dobrze zaprojektowane. Jeśli stosuje się olej o niższej lepkości, bardzo szybko wycieka, nawet natryskiwanie w pracy. Maszyna, która często zatrzymuje się podczas cięcia, nie zawsze może za pierwszym razem ściąć nawet małe drzewo. Moim zdaniem kontroler w akumulatorze aktywuje nadprądową ochronę, która nie jest optymalnie obliczona. Ale w przeciwieństwie do poprzedniej piły kupiłem tutaj, który złamał się po kilku cięciach, ten model jest o wiele bardziej niezawodny. Ale znowu, „na razie to działa".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dobra piła, działa dobrze, pod warunkiem, że nie próbujesz zbyt mocno naciskać, często się zatrzymuje, nie musisz go zmuszać. Nie są wykonane do cięcia drewnianej liny, mogą być używane do rozwiązywania problemów, gdy duże gałęzie spadają lub do małych projektów. Nie jest zbyt ciężki, bardzo dobrze się trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Paczka dotarła do mojej skrzynki pocztowej otwarta, możliwe, że w odprawie celnej. Brakuje dwóch baterii i ładowarek. Czy możesz mi to przesłać jak najszybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$41.99
    • US$44.99
    • US$49.99
    • US$42.99
    • US$34.99
    • US$43.99
    • US$67.99