Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Łańcuchowa była ze wszystkimi prawidłowymi częściami, a nawet instrukcji instrukcji obsługi wszystko w języku chińskim, było łatwo zrozumieć zdjęcia do montażu. Wszystko działa już w porządku, ale włącznik jest tylko włączany i wyłączany i nie zwiększa ani zwalnia prędkości. Kiedy go włączysz, potrzeba kilku sekund, aby osiągnąć maksymalny obrót i ma jakąś ochronę silnika lub baterii, aby nie przegrzać lub nie wyładować się zbyt szybko, ponieważ wyłącza się po około 10 sekundach i trzeba zwolnić przycisk i ponownie go uruchomić. Motor może mieć więcej mocy. Ale to wystarczy do małych prac.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Prawdopodobnie najlepszy w swojej kategorii. To szybkie cięcie, bo jest jednym z niewielu, który ma szybki łańcuch 10m/s. Ale zużywa dużo energii, a baterie kończą się za szybko. Ma garnek oleju do smarowania łańcucha, ale olej płynie przepływem, nie ma pomp. Silnik to whisky bez szczotki, a ciało jest mocne aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Witajcie, przyjaciele Banggood. Jestem twoim nowym klientem. Jestem bardzo zadowolony, że dokonał zakupu mojego pierwszego produktu. Byłem pewien, że jest to doskonały sprzęt i ze świetną jakością, widziałem go do manusea lo. Jednak nie jestem pewien, jeśli to był mój wybór w momencie zakupu, brakowało mu „ręki" maszyny. Wysyłam ci jej zdjęcie. Jestem zadowolony z zakupu, ale chciałbym wyjaśnić na tej pozycji, brakujący „ręka". Będę prowadzić dużo więcej innych zakupów produktów. Należy ci pogratulować usługi, jakości i czasu w dostawie, to ostatnie bardzo mnie zaskoczyło. Dziękuję bardzo firmie. Będę was polecał.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Opakowanie 2 * jest naprawdę proste pudełko kartonowe, daje podstawowy poziom ochrony. Ładowarka: 3 * lekka waga, ale może wykonać zadanie. Baterie: Zapomnij o nich 2*. Co możesz zrobić, aby zamienić komórki noname na wysokiej jakości 18650 komórek (30Q, VTC5A lub VTC6, itp.), a maszyna będzie długo trwać! Komórki Samsung 30Q wysysały go w ciągu godziny, komórki Samsung 30Q wysysały 50%. duża różnica! Maszyna : 4 * dobra jakość z metalową obudową przekładni. Wewnątrz łożyska są dobre, ale smarowanie elementów jest słabe, musisz dodać więcej smaru dla płynnej pracy. Smarowanie łańcuchem jest również proste, ciągłe kapanie, nawet wtedy, gdy nie używasz. Musisz wlać na każdym początku i usunąć olej po zakończeniu pracy. Wniosek: jeśli masz wysokiej jakości pakiet baterii, będzie działać bez przepływu, jednak pewne uwagi potrzebne do smarowania i smarowania. Maszyna sama w sobie jest warta kupienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Kanał narzędzi w akcji na YouTube

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Może to problem z tkaniną, nie wiem. Ropa wypływa ze zbiornika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Paczka dotarła do mojej skrzynki pocztowej otwarta, możliwe, że w odprawie celnej. Brakuje dwóch baterii i ładowarek. Czy możesz mi to przesłać jak najszybciej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dobre auto piła z dobrym solidnym materiałem budowlanym, baterie i ładowarka są świetne, dodatkowe punkty dla europejskiego gniazdka, tylko umieścić piłę i test w cięciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Bardzo szybka dostawa. /Pozycja działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Dlaczego łańcuch jest taki duży? Musimy znaleźć inną.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$42.75
    • US$114.99
    • US$38.99
    • US$151.29
    • US$43.49
    • US$33.59
    • US$46.19
    • US$49.99
    • US$107.94
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$98.99
    • US$57.99
    • US$52.99
    • US$39.99
    • US$35.99
    • US$64.99