Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    Opakowanie nie chroni produktu. Wiertło jest dobre, trochę hałaśliwe złe działa bardzo dobrze, ładny przycisk zmiany prędkości, redukcyjny bieg 1 i 2 ok, dobre gumowe pudełko. Bateria jest trochę krucha. Ładowarka zasila 22,2 wolt ok.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Looks like a Makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Podobała mi się bardzo wytrzymała śruba, której nie zawdzięczam Makicie, a ponadto ładowarka jest już jednorazowa, że będę musiał kupić jeszcze jeden, więcej za cenę tylko każdy, kto chce kupić. Czas dostawy był od 20 do 25 dni bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    very good quality impact drill. banggood i have a concern one battery is damaged but it's ok i fix it already next time banggood please more bubble wrap for the items. 5* thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dobra maszyna, która robi swoje baterie są długotrwałe, co upraszcza korzystanie z tego materiału bardzo zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Jak na razie dobrze pakiet dotarł wcześniej niż oczekiwano, wiertło i jego 2 baterie działają, jak również dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Jednak ładowarka do baterii była uszkodzona i w ogóle nie działała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    buono, funzionale, molto molto potente. lo consiglio con una valigetta

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    5 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.74
    • US$113.19
    • US$45.99
    • US$27.99
    • US$49.99
    • US$81.99
    • US$198.00
    • US$103.94
    • US$55.99
    • US$81.49
    • US$85.49
    • US$39.99
    • US$47.99
    • US$55.99
    • US$23.99
    • US$74.99
    • US$52.99
    • US$51.99