Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(539)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(539)
    • 5 Star(458)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Pakiet otrzymany w ciągu 10 dni; klucz uderzeniowy jest bezszczotny (silnik wolny od węgla); bateria 18V; maksymalny moment obrotowy 200 nM (dużo niższy niż zapowiadano); Ładowarka nie jest praktyczna: ładowanie odbywa się za pomocą złączki jack (nie ma uchwytu na akumulator).

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Awesome bit of kit 👌. 18V Impact Driver (with 2 batteries.This driver is pretty much as good as a Makita but a fraction of the price.I purchased 2 batteries,mainly because it was cheap to do do so,after trying out the Impact Driver I do believe that only 1 battery is needed.The Impact Driver is also a lot lighter than it looms, (also smaller) .The power of Impact is strong enough for car wheel nuts easily.I don't know the genuine Nm but it's powerful enough for me.Once again great product at a great price and arrived within 10 days to UK.Well done Banggood 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    strong powered cordless wrench, though it cannot loosen a car wheel bolts. but so far so good. I have received the item in very good condition, the packaging is safe and secured. I have not taken a picture of it yet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Klucz uderzeniowy wygląda dobrze. Udźwignąć czysty niebieski plastikowy materiał. Baterie z plastikowym pudełkiem krucha skorupka jaj nie są dobre na narzędzie warsztatowe, sprzęgło się zepsuło. Działa tak, jak oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    bardzo dobry produkt bardzo lekki, nadal do testowania, za cenę zapłaconej myślę, że jest to świetny zakup oczywiście dla nie profesjonalnych hobby użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt bardzo dobrze, ale bateria rozładowuje się bardzo szybko w kwestii 2-3 minut pracy, jak to robimy, aby wysłać mi kolejny dla gwarancji i jeden więcej z normalnym kosztem. Produkt bardzo dobrze, ale bateria rozładowuje się bardzo szybko w ciągu 2 do 3 minut pracy, tak jak to robimy, tak, że wysyłają mi kolejny na gwarancję i więcej z normalnym kosztem, dołączam zdjęcia baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Bardzo dobra praca, luz i tytowanie samochodu przedni whill excel 32 mm nakrętka bardzo dobra praca i tylko 4-5mał sekundy, ale moja bateria jest tak niskiej jakości 288vf. Polecam większość kupna. Dzięki Chinom. I czas dostawy jest bardzo dobry kom do Indii prawie 10-12 dni. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Paczka dotarła do rozbitego i jedna z dwóch baterii jest zepsuta w kilku miejscach Wydaje się, że maszyna działa, pozostaje do przetestowania Zerowa usługa GLS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Wygląda dobrze, zobaczmy jak to działa

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Doskonały bardzo szybko i z dużą ilością informacji o śledzeniu, a śruba jest bardzo dobra i mocna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$26.99
    • US$39.99
    • US$55.99
    • US$110.99
    • US$33.12
    • US$49.44
    • US$66.99
    • US$49.99