Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(273)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(273)
    • 5 Star(238)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Pakiet otrzymany w ciągu 10 dni; klucz uderzeniowy jest bezszczotny (silnik wolny od węgla); bateria 18V; maksymalny moment obrotowy 200 nM (dużo niższy niż zapowiadano); Ładowarka nie jest praktyczna: ładowanie odbywa się za pomocą złączki jack (nie ma uchwytu na akumulator).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Klawisze wstrząsowe Otrzymałem dobrze moje zamówienie zgodnie z opisem, działa doskonale z dobrym momentem zaciskowym i rozluźniającym, może rozmontować koła samochodu bez problemu. Wysyłanie do było szybkie, jak również dostawa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Klucz uderzeniowy wygląda dobrze. Udźwignąć czysty niebieski plastikowy materiał. Baterie z plastikowym pudełkiem krucha skorupka jaj nie są dobre na narzędzie warsztatowe, sprzęgło się zepsuło. Działa tak, jak oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt bardzo dobrze, ale bateria rozładowuje się bardzo szybko w kwestii 2-3 minut pracy, jak to robimy, aby wysłać mi kolejny dla gwarancji i jeden więcej z normalnym kosztem. Produkt bardzo dobrze, ale bateria rozładowuje się bardzo szybko w ciągu 2 do 3 minut pracy, tak jak to robimy, tak, że wysyłają mi kolejny na gwarancję i więcej z normalnym kosztem, dołączam zdjęcia baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Bardzo dobra praca, luz i tytowanie samochodu przedni whill excel 32 mm nakrętka bardzo dobra praca i tylko 4-5mał sekundy, ale moja bateria jest tak niskiej jakości 288vf. Polecam większość kupna. Dzięki Chinom. I czas dostawy jest bardzo dobry kom do Indii prawie 10-12 dni. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Paczka dotarła do rozbitego i jedna z dwóch baterii jest zepsuta w kilku miejscach Wydaje się, że maszyna działa, pozostaje do przetestowania Zerowa usługa GLS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Zajęło mi trochę czasu, żeby się podrzucić, ale przybyłem i już przetestowałem, to dobrze się sprawdziło na moim teście, jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Myślę, że to całkiem nieźle wygląda na całkiem tanią cenę. Z rogu. Jakość zdecydowanie podąża za ceną, ale jest całkiem dobra

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Sensacyjny produkt, bardzo mocny, teraz czeka na inne akcesoria, aby go użyć. Bardzo warto, przybył bardzo szybko, w 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    W dniu, w którym przybyłeś, już testowałem, wyciągając śrubę z koła samochodu, spełniłem to, czego oczekiwałem. Tylko wyświetlacz wskazujący ładunek akumulatora nie świeci się lub nie działa, poza tym, że śruba spełnia swoją rolę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 722
    • Ft17 294
    • Ft18 867
    • Ft16 665
    • Ft17 068
    • Ft18 867
    • Ft15 253
    • Ft18 081
    • Ft11 319
    • Ft21 068
    • Ft16 996
    • Ft39 624
    • Ft22 012
    • Ft14 888
    • Ft21 427
    • Ft17 433
    • Ft15 722
    • Ft69 187