Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Έχω το ψαλίδι στην κατοχή μου. Μου ήρθε σε 23 μέρες. Μάλλον σε εμένα ήρθε με κάποιο πρόβλημα γιατί αναπτύσει το μοτεράκι του 50 βαθμούς κελσίου στο εξωτερικο πλαστικό. Αυτό γίνεται μετά από περίπου 20 λεπτά συνεχόμενης και συχνά επαναλαμβανόμενης λειτουργίας του. Δηλαδή πατάς κόβεις αφήνεις και μετά από 2 δευτερόλεπτα ξανά από την αρχή. Αφού φτάσει στους 50 βαθμούς κελσίου μετά το αφήνω να κρυώσει γιατί δεν μπορείς να το πιάσεις. Τώρα είμαι σε συνομιλία μαζί τους για να γίνει επιστροφή χρημάτων αν το δεχθούν. Νομίζω πρέπει να το στείλεις και πίσω για να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα. Προσοχή κατά την αγορά να βγάζετε βίντεο κατά το άνοιγμα και φωτογραφίες τους αριθμούς που έχουν πάνω τους γιατί τώρα τους ζητάνε και δεν τους έχω. Επίσης καλό θα ήταν να τα κρατήσετε τα χαρτιά γιατί μπορεί να θέλουν κατά την πιθανή επιστροφή του να συμπεριληφθούν και αυτά. Κατά τα άλλα πολύ καλό για αμπέλι. Με 30 εκατοστά που έχει μπορείς να κόψεις και μεγαλύτερα κλαδιά με διάφορες τεχνικές. Η μπαταρία κρατάει για τουλάχιστον 2 ώρες που το έχω δουλέψει και έχει πέσει μόνο μια γραμμή από τις 4. μπορείς να αλλάξεις το πλάτος κοπής για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας σε κάθε κοπή. Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν ότι για την φόρτιση του συνδέεις την μπαταρία με ανταπτορα και όχι με βάση όπως έχουν αλλά διάφορα εργαλεία που κυκλοφορούν. Επίσης αν ανοίξεις το μαύρο κάλυμμα που έχει κάτω από το σημείο κοπής θα δει ότι δεν υπάρχει αρκετό γράσο για την λίπανση της μετάδοσης της κίνησης μέσω γραναζιων και χρειάζεται γέμισμα. Εάν κάποιος θέλει και άλλα στοιχεία για το ψαλίδι και για τις εξελίξεις με την επιστροφή χρημάτων ας γράψει από κάτω σχόλιο. Για τα λεφτά του πάντως πολύ καλό σε σχέση με τις άλλες μάρκες που τα πουλάνε σε πολλαπλάσιες τιμές. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι αξιόπιστο και αν θα υπάρχουν ανταλλακτικά στο μέλλον.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Το ψαλίδι ήρθε σε 16 μέρες !!! φαίνεται καλό εργαλείο δυνατό, βολικό, και είναι ακριβός όπως στην περιγραφή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι λίγο αργό. Ο χρόνος θα δήξει το πόσο αξιόπιστο είναι. ευχαριστώ 😀😀

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Thanks, fast shipping.(Για τους Έλληνες φίλους... για τα χρήματά του είναι αρκετά τίμιο, για τις αντοχές θα δούμε, οπότε όποιος θέλει ψαλίδι ηλεκτρικό χωρίς να σπρώξει αρκετά, είναι πολύ καλή λύση, το συστήνω ανεπιφύλακτα)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    To solidne narzędzie wykonane z trwałych materiałów. Jest wyposażony w etui ochronne, ładowarkę, 2 baterie i wszystkie akcesoria, które będą potrzebne do utrzymania. Wszystkie palce są wygodnie owinięte wokół uchwytu, a spust ma dobrą reakcję. Ostrza nierdzewne są bardzo mocne i nadają się do przycinania ciężkich ładunków. Dwie ciężkie baterie bardzo dobrze trzymają ładunek i są bardzo dobre jak oryginalny Makita. Ogólnie używam go od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Wszystko w porządku, przybył szybko (19 dni) z Chin bez T... Otrzymałem od ACS. Próbowałem na oliwkach, przez jakieś trzy godziny pracy, ładnie się kroi. Ostrze otwierało się częściej niż w pozycji 3 z 4, bez grubych gałęzi. Nie ma odczytu poziomu baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Doskonale! Zgodnie z opisem, baterie są kompatybilne z Makita i można używać ich z innymi narzędziami z bateriami kompatybilnymi z Makita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wygląda bardzo dobrze, waga netto 759gr, przyjdź do mnie 23 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Uwielbiam, jak dobrze zaprojektowane i praktyczne są te nożyce do przycinania. Cztery korekty ostrzy sprawiają, że jest bardzo przydatny, gdy chcesz wyciąć małe gałęzie o małej grubości. Posiada również funkcję zabezpieczającą dla dzieci. Warto też zauważyć, że nawet jeśli jest niedrogi, w ogóle nie wydaje się tani ani plastikowy. Dwie wbudowane baterie mają świetną wydajność. Na pewno kupię drugi jako zamiennik dla tych dwóch, które mam. Cieszę się, że Banggood istnieje i oferuje wiele przydatnych narzędzi i elektroniki w niskich cenach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Te specjalne elektryczne nożyce do przycinania są jednym z najbardziej wytrzymałych i wytrzymałych, najbardziej mocnych, jakie kiedykolwiek złapały mnie w ręce. Ma maksymalną przysłonę 30 mm i zestaw czterech drabinek otwierających ostrza. Jest wyposażony w wytrzymałą plastikową obudowę, dwie baterie, ładowarkę i narzędzia do usuwania / zaciskania ostrzy. Bateria to bestia, ładuje się w mniej niż dwie godziny, i to jest Makita. Zmierzyłem go z polimetrem i był 19,2V. ładowarka jest ładna i prosta. (1 czerwony, gdy akumulator jest w pełni naładowany). profesjonalnie używam go na wiśniowych drzewach, które mają grube gałęzie, tnie je z łatwością bez żucia, a jedna bateria wystarcza na dłużej niż trzy godziny, nie rozgrzewając się. Jedyną niezręczną rzeczą jest to, że nie ma odczytów na poziomie baterii. Pracuję nad tym od czterech miesięcy i polecam go z 1 000 ludzi, którzy szukają skutecznego, taniego narzędzia do przycinania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Te nożyce z Banggood są świetne. Urządzenie z nożyczkami jest dobrze wykonane i jest wyposażone w twardą obudowę, dwa narzędzia, smar, adapter ścienny i jeden lub dwa akumulatory typu Makita. Nie ma angielskich instrukcji lub instrukcji obsługi, więc upewnij się, aby oglądać filmy z tego produktu lub korzystać z aplikacji, aby przetłumaczyć załączony chiński podręcznik. Przycinam drzewa brzoskwiniowe na moim polu i to jest łatwe do zrobienia. Może kształtować drzewa lub pozbyć się niechcianych gałęzi łatwo i bardzo szybko. Jest idealnym narzędziem do przycinania gałązek o grubości do 30 mm. Jest łatwy w użyciu dla dorosłych, ale niebezpieczny dla dzieci . (jak nożyczki tną gałęzie jak gorący nóż przez masło). Posiada również funkcję zabezpieczającą do blokowania nożyczek w przypadku, gdy w pobliżu są dzieci. Jedyną wadą dla mnie jest ich waga baterii, ale gdyby była lżejsza (mniejsza pojemność) to nie trwałaby wiele godzin. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu i to na pewno warte pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$47.99
    • US$62.99
    • US$32.99
    • US$80.44
    • US$45.99
    • US$49.39
    • US$179.99