Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(283)
    • 5 Gwiazda(248)
    • 4 Gwiazda(20)
    • 3 Gwiazda(7)
    • 2 Gwiazda(4)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Bardzo dobry sprzęt. Wypróbowałem to na kilku próbkach, wygląda na to, że wykonuje swoją pracę zgodnie z oczekiwaniami. Czas pokaże wartość, ale cena to połowa ceny, którą musiałem zapłacić za coś kupionego lokalnie. Bateria mówi MODEL 48Vf, co jest mylące, opis mówi 48V, a następnie mówi 21V, powinno być bardziej jasne. Prawdziwe napięcie to 21 woltów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo dobre narzędzie. To przyszło do mnie bardzo szybko (tydzień od Czech) testowane na Vine i różne rośliny są bardzo, bardzo skuteczne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dobra za to, co zapłacono. Waga z podłączoną baterią 1 kg. Otwieranie 30mm, ale szybkie i czyste cięcie tylko na max 20mm, a także większe trudności w przecinaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo dobre nożyce za jego pieniądze przetestowane na winnicy i jest bardzo dobre jak na baterie i jakość, które pokażą na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Ειναι το δεύτερο ίδιο που αγόρασα. Πολύ καλό εργαλείο ! Μόνο που αυτή τη φορά το κουτί είχε μέσα φορτιστή μπαταριών λάθος, και χρειάστηκα να αγοράσω αντάπτορα 2 ευρώ. Ρυθμίζεται και το άνοιγμα, από 25 σε 30 χιλιοστά, αλλά είναι κάπως περίπλοκο, και πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το βιβλιαράκι, που είναι στα αγγλικά, και φυσικά να το μεταφράσεις με ακρίβεια

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Twarda sprawa, bateria jest wystarczająco mocna i dalej po przycinaniu 4 drzew oliwnych (to mocne drzewo) ale bardzo szybko się rozgrzewa.Cienki gałąź oliwek została pocięta jednym cięciem tłuszczu trzeba 3 cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2023

    Perfekcyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Przyjechali w pięć dni, dobrze wycięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystko bardzo dobre, szybka wysyłka i produkt bez wad. Aby umieścić naklejkę instrukcje są tylko w języku angielskim i brak specyfikacji technicznych. Chcieć je wypróbować. Spróbuję wgrać film, kiedy to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Ok przede wszystkim bardzo wartościowy przedmiot.Nie wiem, jak długo to potrwa, ale wydaje się dość trwały.Także nie jest ciężki w ręku, To było moje największe zmartwienie.Jest zapach tworzywa, ale jego normalne.Ponadto dostał go około 6 dni po zamówieniu. Zrobiłem kilka testów winogron, które tnie łatwo i szybko, więc ostrze jest bardzo ostre.Jestem w pełni zadowolony.Its pewny, że może obsługiwać większe gałęzie.Bardzo dobrze wewnątrz plastikowej, Z wszystkich kluczy komponentów, butelka, broszura itp.Jestem bardzo zadowolony, dzięki za udaną ofertę i w pełni polecam przedmiot.Jedyną rzeczą, że nie testowałem jest żywotność baterii, ale z 2 bateriami myślę, że da Ci trochę czasu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$41.99
    • US$32.99
    • US$42.99
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$29.99
    • US$27.99
    • US$32.99
    • US$52.99