Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(559)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(559)
    • 5 Star(502)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    Zaskoczony zakupem. Otrzymany w 6 dni z magazynu Republiki Czeskiej. Jest pełen wszystkich akcesoriów w opisach, wraz z dużą mocą, wymiarami i wagą, które sprawiają, że jest bardzo możliwe, przynosi 2 baterie, ładowarka, akcesoria do pieprzenia, wiercenia i futerał. Również ręczne w języku angielskim. Kupiłem go do użytku domowego. Maszyna wygląda świetnie jak na pieniądze. Polecam to. Zobaczymy później, kiedy go użyjemy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Przyszło moje śrubokręty. Działa idealnie, ale źródło zasilania jest bardzo lekkie i kruche, wydaje się, że nic nie ma w źródle, ale zadzwoniłem do gniazdka i zadziałało. Brakowało paska, który zapina narzędzie w cipce. Jeszcze jej nie użyłem. Właśnie go testowałem. Dałem 4 gwiazdki, bo nie było paska. Ale śruba ma dobry odcisk stopy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Ωραίο εργαλείο. Έχει βαλιτσάκι μεταφοράς και διάφορα βασικά παρελκόμενα (καρυδάκια, bits, τρυπάνια). Επίσης φορτιστή και 2 μπαταρίες. Για τα λεφτά που το πήρα (29€ σε promotion) αξίζει με χίλια. Ελπίζω να αντέξει στο χρόνο. Α, ήρθε με DHL σε μία βδομάδα περίπου και με άριστη εξυπηρέτηση της μεταφορικής.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo dobra jakość produktu, zwłaszcza za swoją cenę. Mocne wiertło, z dwoma bateriami w pakiecie i wiele innych. Jest idealny do użytku nieprofesjonalnego i wykona zadanie. Bardzo szybka wysyłka. Używam go przez około pół miesiąca bez żadnych problemów. Przy tym przedziale cenowym nie sądzę, że znajdziesz coś innego z tymi wszystkimi komponentami. Możesz użyć go jako wiertarki lub śrubokrętu. Jest lekki i łatwy w użyciu. Bardzo przenośny z walizką, która jest w opakowaniu. Baterie są wystarczająco trwałe, aby wykonać wiele zadań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Towary dotarły bardzo dobrze zapakowane. Akcesoria są gotowe. Przyjemna ergometria. Bateria ładuje się za godzinę. Jeden minus: bity nie są idealnie wyrównane w osi maszyny. Do profesjonalnej pracy musisz używać wysokiej jakości bitów. W przeciwnym razie, świetne narzędzie Polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Zaskoczony zakupem. Otrzymany w ciągu 3 dni. Bardzo kompletny z dużą mocą, z wymiarami i ciężarem, które sprawiają, że jest bardzo możliwe do zarządzania, przynosi 2 baterie, ładowarka, akcesoria do pieprzenia, wiercenia i futerał. Kupiłem go na majteczki w domu i to więcej niż wystarczy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    28/10/2021

    Głośne i więcej plastikowych części, jak na marki Minleaf, ale miał więcej akcesoriów za pieniądze :).Rango jest zadowolony, Ładowarka jest z wtyczką eu 110-240V 0,5 A i 21V.Z magazynu CZ dostarczanego kurierem w 4 dni.Hope przez długi okres eksploatacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Narzędzie Must, ma (prawie) każdy na dobry początek. Jest to bardzo mocne narzędzie, dwie baterie, łatwe w użyciu, jako śrubokręt jako hummer jako wiertło, wiele kroków siłowych i więcej.... Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Ho acquistato questo trappano tramite offerta diretta email. Appena arrivato sembra abbastanza buono. Non è brushless ma fa il suo lavoro e comodo avere due batterie nel set.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Po raz kolejny, szybka dostawa... A co do produktu, ktoś lubi... Wygląda solidnie i niezawodnie. Wziąłem inne narzędzia i jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$100.47
    • US$52.99
    • US$72.49
    • US$94.49
    • US$79.99
    • US$84.80
    • US$98.16
    • US$57.74
    • US$45.87
    • US$222.90
    • US$68.13
    • US$79.68
    • US$46.99
    • US$137.99
    • US$45.03
    • US$36.99
    • US$42.39
    • US$224.99